Коя микровълнова е по-добра
Здравейте, надявам се на вашия съвет относно избора ми на микровълнова. колебая се между 2 марки- Hundai или Daewoo. В момента и от двете марки са пуснали промоции- Hundai - в Денси- 700W 17литра 79лв, Daewoo- в Техномаркет _800W 20литра 99лв . Коя е по-качествена и повече си заслужава според вас? Мерси
Re: Коя микровълнова е по-добра
Daewoo по голяма е
Гледай диаметъра на подложната чиниика да е по голям
Не си вземай Микровълнова с грил
Цитат:
Първоначално публикувано от SPaun
Daewoo по голяма е
Гледай диаметъра на подложната чиниика да е по голям
Не си вземай Микровълнова с грил
Daewoo-то е точно с грил, но защо да не взимам с грил, те точно заради грила, често са по-скъпи :)Мерси
Не взимай Huyndai !!! Един приятел бакчка в Денси-то и каза, че микровълновите на Huyndai били пълни боклуци !
Препоръча Mideа :)
В този ценови диапазон какво "добро" търсиш ако не е тайна??
Микровълновата можеш да я ползваш за:
-размразяване
-стопляне на вода
-притопляне на ядене
толкова - ако някой ти е казал че се готви добре на микровълнова - излъгал те е ... та за тези 3 дейности какво казваш ти трябва като качество?
безмислено е да даваш 20 лева повече за печка с грил
имам познати с такива печки и за 2 години веднъж не са ползвали грила
Само си представи как ще изпечеш едно пиле на грила и после колко ще чистиш
Имам с грил - не го ползвам.
Оказва се, че най-честата употреба на микровълновата печка е да си готвя....кафе ;-)))))
Цитат:
Първоначално публикувано от bmw84
Не взимай Huyndai !!! Един приятел бакчка в Денси-то и каза, че микровълновите на Huyndai били пълни боклуци !
Препоръча Mideа :)
а мидеите не са ;) звънни им в сервиза да ги питаш - един и същи е за двете марки...
реши си колко пари ти се дават и вземи най-голямата за тях!
грил - не ти трябва, за тези пари не можем да говорим за конвекция и т.н., така че поне се подсигури, че можеш да сложиш нещо по-голямо от кафена чашка. след като сведеш избора до 2-3 модела, вземи най-мощния от тях. моята топли кроасан за 9-12 секунди, пълна чиния с баница за <минута, а на родителите ми й трябват почти минута за кроасан и >3 минути за същото количество баница....
Аз бих ти препоръчал да си я купиш задължително с ГРИЛ. Стават чудесни принцеси и други сандвичи, а няма чак такава разлика в цените с и без грил.Веднъж да ти се наложи и си му избил парите.
Blagodarq za otgovorite, ve4e si kupih;)
Поздравления , дано не си се набутал/а/ !!! :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от DEF
Поздравления , дано не си се набутал/а/ !!! :ole
Мерси, дано;)
Цитат:
Първоначално публикувано от davinia
Blagodarq za otgovorite, ve4e si kupih;)
ще споделиш ли на какво си се спряла? (марка, модел, големина и т.н.)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ще споделиш ли на какво си се спряла? (марка, модел, големина и т.н.)
И така спрях се на Мидеа, 20 литра, 900 вата, без грил, механично управление. Купих я от Денси, ето и точния модел: http://densi.bg/index.php?menu=3&div...roduct_id=7809
Понати я похвалиха, а и продавачката като разбра, че търсим микровълнова каза, че тази марак била много добра, веднага нея препоръча, цената също и е добра;)