Re:Halogen oven (халогенна фурна) -- мнения и отзиви
Цитат:
Първоначално публикувано от allissa22
аз имам от август такава фурна,бях много доволна докато преди 2 седмици не видях,че ми се спука стъклената купа.Не мога да проумея как е станало,много съм внимателна при използването й.И сега какво да правя?сигурно няма гаранция за нея?
Доколкото знам гаранцията не покрива купите. Попитай на телефона им за всеки случай.
Когато купата е нагрята -избягвай да я охлаждаш с вода или да я поставяш върху студена плоскост/има си подложки за горещи съдове/. По този начин се получава различно свиване на стъклото в отделните зони и то се пука/независимо че стъклото е течност/.
hristoslav2,благодаря ти за отговора.Обадих се и направо ми казаха за цената...
Цитат:
Първоначално публикувано от iovelin
:ole :yahoo:
Здравейте!Страхотна фурна-Халоген оувън.Моята е от Англия-11 литра.Всичко готви-пълнени чушки,мусака,пържени картофки,пиле,???,зеле,сандвичи,кекс,щрудел и мн.други неща.Направо се родих с нея.Страхотен уред-махнах микровълновата-с Оувън дори си правя кафе,топля ядене и т.н.Ако ви интересува нещо питайте.Ако мога ще ви отговоря.
А как си опържи картофките направо в тенджерата ли ги слагаш? И кекса също, в какво изливаш сместа?
Eй сега си я купих от Кауфланд за 50лв. Готвих пиле стана супер, сега ще изпека и тиквички. Готвенето става бързо, но е малко тежка и обемиста.Свети като летяща чиния и край нея е доста топло.
Тъкмо се чудех да не би всички да са взели някакви скъпарски халогенки и само аз да съм се набутал с ефтинджака за 50 кинта. Е само на мен ли ми се струва, че е пълен, ама меко казано пълен боклук ?? Понеже съм тревопасен и лично аз освен зеленчук и тесто и някой шиш, за друг човек, не съм приготвял. Зеленчука си увяхва така хубаво, замразените бутерфабрикати хубаво провисват през решетката като умрял ***, пържени картофи ?!?!? - картофи мазани с олио и увяхнали. Тоя люк от пералня на мен ми е тежък, а за дамите не знам как го мият. Топъл въздух - ха-ха-ха, бързина ХА–ХА–ХА. Единствено за този случай съм съгласен с поговорката за богатството и ефтините неща...
Цитат:
Първоначално публикувано от kalcheff1
Тъкмо се чудех да не би всички да са взели някакви скъпарски халогенки и само аз да съм се набутал с ефтинджака за 50 кинта. Е само на мен ли ми се струва, че е пълен, ама меко казано пълен боклук ?? Понеже съм тревопасен и лично аз освен зеленчук и тесто и някой шиш, за друг човек, не съм приготвял. Зеленчука си увяхва така хубаво, замразените бутерфабрикати хубаво провисват през решетката като умрял ***, пържени картофи ?!?!? - картофи мазани с олио и увяхнали. Тоя люк от пералня на мен ми е тежък, а за дамите не знам как го мият. Топъл въздух - ха-ха-ха, бързина ХА–ХА–ХА. Единствено за този случай съм съгласен с поговорката за богатството и ефтините неща...
+1
За тия пари си купете хубава тенджера или тиган и ще сте 1000 пъти по-доволни.
И аз не съм доволен от това чудо на техниката.
Храната става като за гладен човек - яде се ,но не е вкусна.