Резултати от 1 до 6 от общо 6

Гофретарник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Гофретарник

Вчера вечерта попаднах на една брошура на Лидл, в която се предлагаше гофретарник и ми потекоха лигите.
    Помолих жена ми, която работи близо до Лидл да мине да купи днес един, но естествено - бил се свършил и няма...

Но... лигите ми продължават да текат - помагайте, откъде да си купя гофретарник или както там се казва устройството за правене на гофрети?

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Гофретарник

гофретник се казва

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ем... казва се, ама като напиша в Технополис гофретник и нищо не излиза. А Технополис ми е под носа - мога сега да скокна и да взема нещо за да има гофрети вечерта...

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

За такива неща не робувам на марка. От 3 години съм с един турски гофретник дето не иска да се чупи и това е. А струваше двдесетина лева.

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Мерси, обзаведох се преди минути. Сега пратих жената и детето да майстрят гофрети. Купих някакъв Singer от ТМ - 65лв., 3 приставки - за гофрети, сандвичи и скара.
    Ще пиша впечатления.

Аа, точно този от последния линк на Julian.

7.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе