Отговор: Странен проблем с микровълнова Горение
Аз още преди да я взема, ги запитах защо се бавят с обаждането и "търсите подходящата мостра, която да ми набутате ли". Така че, аз често усещам нещата, този път пак съм познал.
Те могат да си позволят да не приемат финансовото и морално изискване, което ще им поставя,
но пък аз мога да си позволя да потроша в добре и оригинално режисиран видеоклип гаранционно сменения ми чисто нов уред, с което да постигна добра гледаемост в youtube и facebook, които маркетингово са.... 100000 пъти по-силна реклама и антиреклама от нашето БТВ примерно :) . Но...ще видим утре колко им струват мениджърите.
Отговор: Странен проблем с микровълнова Горение
Я погледни отзад на микровелето дали няма лепнато етикетче/или следа от него/ с номер написан на ръка.На мен така се опитаха да ми пробутат мостра за нова,минала през сервиза и бяха забравили сервизния етикет отзад-голяма мизерия добре че то видях.
Отговор: Странен проблем с микровълнова
Такъв номер ако си позволят да ми го направят някога, ще ги срина до земята и ще ги тапча след това поне докато стигнат 10м под-земята.... Това е - просто нямам думи...