Отговор: избор на прахосмукачка
Цитат:
Първоначално публикувано от
bagerista9
Тази ми е много голяма! Трябва ми нещо по компактно за вкъщи!
През юни месец си взех тази. Идва с торба от някакъв плат като на дупки, отдолу има нещо като щипка, което позволява торбата да се изхвърля. Може да се сложат хартиени торби, но аз й поръчах торби от не тъкан текстил (SMS). Още не съм ги ползвал, но ги дават с по-дълъг живот от хартиените, а и уж по-добре филтрирали въздуха. Самата прахосмукачка е с миещ се HEPA 12 филтър, казаха че трябва веднъж в годината да се сменява (продавал се в сервиза). Недостатък е липсата на регулатор на мощността, но за тези пари толкова. Доволен съм, тегли здраво, сравнително компактна е... та така.
Преди време и аз доста се чудих каква да взема. На края взех с хартиени/текстилни торбички. Използвам само хартиени защото в другите винаги остава прах. Иначе погледни това ZELMER ZVC752ZK :: Прахосмукачки :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria и ако не ти хареса как дърпа при поръчка от сайта....можеш да я върнеш. Забележи гаранционния срок.
Благодаря! След много умуване се спрях на http://www.technopolis.bg/bg/Standar...21-09/p/813651 Оказа се че тези с постоянните торбички вече не се произвеждат. Има някакви стари моделчета на LG, но такава си имам. Тези с "хубавите" четки още повече свиват избора. За сега съм доволен. Факт е че след като бях минал със старата 1400W LG и донесох новозакупния филипс реших да я пробвам и доста се изненадах от количеството и вида на боклуците които събрах въпреки смешните 750W!