Никой не иска съвет за грилове и скари. Аз имах нуждата от малко подпомагане по въпроса, но взех решението и купих Gastroback - Design BBQ Advanced Control
Колебанията ми бяха между този Gastroback, Tefal Optigril+XL и PHILIPS HD6307/70. Първо прочетох мнения на потребители за въпросния Philips. Хареса ми как изглежда, като за пръв път го видях в глупавото кулинарно шоу по НОВА- "Муха в супата". Потребителските мнения изобщо не бяха ласкави за този добре изглеждащ Philips. Доминираха мнения за "варене вместо печене", "слабо и измиващо се покритие на плочите", "невъзможност за измиване на тавичка и плочи в съдомиялна машина".Жалко. Харесваше ми как изглежда, а и го намерих на добра цена, но почти липсваха положителни отзиви. Трилемата вече стана дилема- Tefal или Gastroback. Тук вече може да съм сгрешил. При изборът ми надделя, че съм предубеден и кулинарните ми занимания са надрасли аматьорското ниво. По-просто казано съм работил като готвач. Избрах Gastroback, заради доста неща, които ми изглеждаха по-готварски от ширпотребата на Tefal Optigrill. Дали не съм сгрешил при избора си??? Днес ще направя сефтето на новия Gastroback - Design BBQ Advanced Control .