Проблем с Лаптоп Toshiba Satellite A110 - 110
  Вечерта го угасих , и на сутринта не тръгна ....

Немога да си обесня какъв , може да е проблема тъй като вечерта си работеше , а на сутринта , когато го пуснах НЕ , пробвах да го стартирам но светлодиода на копчето за старт не светваше , светеха само индикаторите , който показват ,че е включен в мрежата и този , който показва , че се зарежда , и до там ... не съм правил нищо , с което да създам възможност за проблемна работа на компютъра ; преди това операционната система работеше напълно стабилно ; Ще се радвам и ако ми кажете как мога да си удължа гаранцията по интернет , защото разбрах , че това е възможно , но май малко късно ( тъй като гаранцията му от 1 год изтича след 2 седмици ) ...
     Re: Проблем с Лаптоп Toshiba Satellite A110 - 110
   :016: Днес ти е щастливия ден.
 Гаранцията може да се поднови дори и последния ден преди да изтече. Една година струва 50 евро май.
 Идвай на ул.Кукуш номер2 , бизнес парк "Антим тауър" ет.2 , търсиш фирма "Импекс България" АД , тук е официалния сервиз на "Toshiba".
 Намира се до централния офис на М-тел и Сименс , след жп прелеза.
   Цитат:

Първоначално публикувано от izwerga  
  :016: Днес ти е щастливия ден.
 Гаранцията може да се поднови дори и последния ден преди да изтече. Една година струва 50 евро май.
 Идвай на ул.Кукуш номер2 , бизнес парк "Антим тауър" ет.2 , търсиш фирма "Импекс България" АД , тук е официалния сервиз на "Toshiba".
 Намира се до централния офис на М-тел и Сименс , след жп прелеза.

само дето не съм от София ... на мен ми казаха , че ставало безплатно по интернет , като се регистрираш на страницата на Toshiba , но нещо не го намирам това ... е в краен случай ще отида там макар , че ще ми излезне доста солено до Сф и после обратно , че и 50 еу ...
  Аз директно не се занимавам със сервиза , но по думите им разбрах , че начина за ремонт е или да го изпратиш по куриер (за твоя сметка :081: :taz) или да го донесеш лично. За гаранцията , да става по интернет но трябвало да имаш съответния номер от пакета за гаранция , след като го закупиш естествено.
 Добавено - 
 http://www.toshiba-bg.com/preview.php
  вадиш батерията, чакаш 5 мин слагаш я и палиш
   Цитат:

Първоначално публикувано от Black Adder  
 вадиш батерията, чакаш 5 мин слагаш я и палиш

тъй ми казаха и от сервиза на Тошиба (1 ч. ми казаха там)
проблема е , че ме притеснява да не го направи пак тъй като го ползвам извън странаТА а там в сервиза ти свалят кожата направо ...
  Спокойно , точно този проблем го има при всички лаптопи, вкл и MAC ;)
  това на батерия ли го прави, ако да пробвай на ток да не би да има проблем с батерията
  от сервиза ми казаха , за статично електричество , поради което се натрупвала прах във вентилатора и той спирал ... има ли нещо такова ? 
  а един мармот завива шоколада в станиол :))
   Цитат:

Първоначално публикувано от connect  
 от сервиза ми казаха , за статично електричество , поради което се натрупвала прах във вентилатора и той спирал ... има ли нещо такова ? 

Сигурно в сервиза телефона ти е вдигнала .... чистачката :god
Пълни глупости са това естествено, дори и вентилатора да спре поради някаква причина лаптопа пак трябва да се стартира, друг е въпроса, че след малко работа ще загрее доста и вероятно ще увисне или ще се изключи ...

Малко извън темата:
това ми напомня за един доцент в университета, който уверено твърдеше (че си и вярваше), че поради неравномерното разполагане на информация върху плочите на HDD, то се получавал дисбаланс, вибрации и лагерите му се разбивали :-memnon
  @HD, има дъна при които при проблем с вентилатора (или изключен вент. на CPU) въобще не палят. Друг е въпроса че някой имат опция в BIOS дали да следят или не за това.
  @Pat това е далеч от НОтбук технологиите
  Може и да не е чистачката , ако не е бил сервизния техик е нормално да чуваш глупости.
Добавено:
А тои е сервизен тахник , не техничка :ole
   Цитат:

Първоначално публикувано от Mr.TECHNO  
 @Pat това е далеч от НОтбук технологиите

Технологиите са други, идеите - същите :)