Здравейте, предстои ми закупуването на лаптоп, но така и не мога да преценя какъв да бъде тчно модела. Няма да го ползвам за игри или за много интезивно натоварване, но искам да бъде силен разбирасе. Както всички и аз искам да бъде евтин и мощен, марков и стилен, всички знаем че няма такива лаптопи, но гледам че в Метро има в момента една промоция на лаптоп - FUJITSU-SIEMENS LA 1703, цената му е много добра - 838.80лв
http://plasico.tradernet.bg/index.ph...se&prodid=1080
със следните характеристики -AMILO La 1703 Turion 64 MK-36
(2.0GHz,512KB SLC,800MHz FSB,31 W)/15,4" WXGA BrilliantView/
2 x 512MB DDR2/80GB SATA/UniChrome Pro (up to 128MB shared)/DVD±RW±R DL / V.92,10/100Mbps LAN,WLAN b/g/2x USB 2.0 ports,1x modem, 1x LAN, 1x CRT/2.7 kg/VISTA Basic/1 year Bring-In Service
Много се чудя дали да не си го взема, а промоцията е до 12.12.2007г.
Конкретния ми въпрос към вас е виждали ли сте модела, добър ли е, може ли да се разчита на FUJITSU-SIEMENS като марка и дали ще може да се ъпгрейдва с още малко рам, че гледам са сложени 2 платки по 512 рам и май няма свободни слотове.
Моля ви ако някой има наблюдения върху конкретния модел лаптоп или FUJITSU-SIEMENS като цяло нека ги сподели ще ми бъдат от полза. Още една седмица остана да реша ако искам да си го взема от там. Благодаря ви предварително!!!