Здравейте, мисля да си взема една машинка от серията F11, но идеята ми е да си я поръчам от UK. Дали гаранцията, която ще ми бъде издадена от там ще си важи и тук или ако се случи нещо с него ще трябва да си го поправям със собствени средства?
Здравейте, мисля да си взема една машинка от серията F11, но идеята ми е да си я поръчам от UK. Дали гаранцията, която ще ми бъде издадена от там ще си важи и тук или ако се случи нещо с него ще трябва да си го поправям със собствени средства?
Sony Заю нямат въобще сервиз в България,най близкия е в Белгия и ако се окаже че дефекта е по твоя вина или няма такъв си поемаш и разходите по транспорт и т.н.
Хареса ми машинката, но май ще отпадне от списъка заради сервиза.
Можете ли да ме ориентирате ако ще си поръчвам лаптоп от някъде към каква марка да се насоча, която да е с международна гаранция и да има сервиз в България
за Сони, ако е с международна гаранция - те ти пращат куриер, той го взема и го ти го връща. Това на няколко познати им се е случвало.
Ако искаш да си вземеш мобилен компютър от вън, и искаш хубав сервиз - то това е Тошиба
Не само от вън. Според мен и за България са номер едно като сервиз (визирам Технопро). Така, че и от мен глас за Тошиба.
Днес прочетох за откриването на официален магазин на Сони в София (компютри и козоли). Като нищо и сервиз могат да спретнат в родината![]()