Отговор: eReader - устройства за четене на електронни книги
Специално за 3-ката проблема е шантавата безжична мрежа. Иначе с малко еквилибристика може да се стартира какво да е линукс ядро. От там на татък можеш да пуснеш всичко на което му стига наличната рам и "диск". Но при липса на връзка с външния свят или такава осъществявана през USB кабел, малко се губи смисъла.
Аз лично не бих си причинил подобно нещастие. Екрана ще лагва заради технологията ...ще се настъпят една камара мотики ...това някой с много свободно време и липса на занимания би се хванал да го прави :)
Говорим за употреба без екран. Там ако се решиш проблема с безжичната мережата, може да се измислят едно две приложения.
Момчета и момичета, помагайте моля ! Трябва да купувам четец за ЧРД на свекървата, повтарям "на свекървата" :) . Изискванията са : да има осветление за нощно четене и активен дисплей, така че да се "прелиства" книгата. За поддържаните формати прочетох по-горе в темата, както и за възможността за конвертиране. Ще се ползва за четене на художествена литература. Бюджетът ни е до 250 лева. Какъв да избера ? Благодаря Ви предварително, за да не спамя по-късно.
За 250 с подсветка само Kidle Paperwhite в технотата.
Или Kobo Glo. Макар, че Kindle Paperwhite си е по-добрият избор отвсякъде.
Gloto не беше ли към 300?
Не, по разните онлайн магазини се продава на 250-270 лева.
Здравейте! Миналият месец си купих Kindle, но се счупи. Занесох го в магазина, защото е в гаранция, а от там ми казаха, че дисплеят бил пукнат от силно натискане, представете си, аз бях изумен и сега не искат да ми приемат гаранцията. Някой, ако знае сервиз в София, където могат да ми го поправят на добра цена?
то дисплеят е най-скъпото в него. сериозно подозирам, че нов четец ще ти излезе по-изгодно
Не по-изгодно, но разлликата ще е несъществена.
Здравейте! Искам да ви се похваля с новата си придобивка Amazon Kindle Voyage, много е готин и се радвам, че най-накрая си го купих.
Много скъп този Voyage :( На моя Kindle3 му се предаде батерията. Поръчах си някаква китайска и да видим какво ще стане. Огледах се за нов евентуално, и си харесах Voyage, заради бутоните за прелистване. На Paperwhite е много досадно да лъзгаш по екрана за да прелистиш. Обаче цената на Voyage е ужасно висока за подобно устройство.
И аз така имах проблеми с батерията и също я смених.