Най-добрия смартфон в момента ?!
Чудя се дали да не си сменя тилифона, но първо естествено трябва да му намеря много-добра алтернатива...
Маи имам доста изисквания, но пък ако те не се покриват смяната му ще е спорна...
И така изисквания та ми са:
1. Да има функционалността на фотоапарат поне нисък клас - мин 5mpx и ксенонова светкавица
2. Екран достатъчно голям за да се браузва в интернет
3. GPS функционалност
4. Обикновенните екстри Bluetooth, WI-FI...
5. Не обичам кучи марки като Samsung, така, че предпочитам да е нещо от типа на Sony, Nokia или близко до тях...
Има ли такова чудо на пазара?!
Re:Най-добрия смартфон в момента ?!
Не , поне засега ! Самсунг са водещи при " умните тилифони " !
Ксенон май само в Моторола Milestrom имаше. Лично мнение, вземи си HTC :)
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Ксенон май само в Моторола Milestrom имаше. Лично мнение, вземи си HTC :)
Конкретен модел на HTC?!
Стария ми телефон е с ксенонова светкавица и прави невероятни снимки, дневни, нощни и то с 3.2Мп.
Samsung винаги са предлагали 1001 екстри, но аз предпочитам нещо марково... Не си сменям телефоните на всеки 2 години... Така, че това което ще взема ще се ползва поне 3-4 години (ако издържи ;)
HTC Wildfire S !
Нещо марково ..... що е то ?? Имах Galaxy S - супер " тилифон " , но не е марков !! :cheesy:
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Ксенон май само в Моторола Milestrom имаше.
И в Nokia N8 със сигурност!
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
HTC Wildfire S !
Нещо марково ..... що е то ?? Имах Galaxy S - супер " тилифон " , но не е марков !! :cheesy:
HTC и свясна камера - забрави. Galaxy S - супер " тилифон " - изобщо няма свекавица. От година и половина имам HTC Desire - снимането му е колкото да го има, аудио/видео запис през камерата също. А уж е HD (720p.) Единствено дисплея му е добър - AMOLED.
HTC Wildfire S е по-слаб от Desire по почти всички показатели, но пък и цената му е "по-друга".
То и не стана ясно до колко пари се търси телефон от колегата !!
Wildfire S не прави добри снимки,въобще като цяло на HTC мисля им куцат камерите.Процесорът можеше да е малко по бърз и да не лагва толкова.А и много хора се оплакват по форумите за това че лошо се чува-все пак това е телефон най-вече верно ,че бюджетен смартфон.Това са доводите които не успяха да ме накарат да се разделя с близо 200 паунда за него.
Ами в рамките на нормалното до 1000 лв. Е ако е нещо със супер показатели и може да замени купуването на фотоапарат, може и малко повече... :)
Наистина за момента N8 ми хваща окото, дали добре снима с тези 12 Mpx?
За sony-тата нищо на казахте?!
Galaxy S не искам, нито нищо друго щo е Samsung... До сега на Samsung нищо не съм купувал, а и нямам намерение.... :))
Имах Sony X10i. И разбрах ,че имам играчка с гигахерцов процесор, чак като го рутнах и смених фирмуера с готвен такъв. Оригиналният на Сони беше отвратително бавен.
За сега се спрех на N8 "оптика Carl Zeiss, автофокус, ксенонова светкавица..."
Да предложите нещо сходно или по-добро от нея с 12Мп и хубава оптика?
Намерих и снимки които са задоволителни :0 - http://b.imagehost.org/view/0455/30122010003
Ти май не си търсиш смартфон ами фотоапарат за тея пари ще ти предложа телефон и фото и ще останеш доволен Н8 не е лош телефон но си е със симбиан андроид е по добрата ошерационна система засега поне за мен.
Аз ползвам Desire Z уникален телефон с 5мп камера видео 720п снимки на тъмно добри(лошото е че преди да светне ксенона виждаш нищо на дисплея) 3.7 екран за брауз в нета просто идеален приложения бол гпс браузари и всякакви други.
Не ти предлагам ХТЦ сенсеишън че имал бъгове но предполагам скоро ще ги отстранят или вече са ги незнам.
Прав си. Търся телефон, GPS, фотоапарат и таблет в едно :) Много точно казано....
Относно ксенона, ами няма как, и при фотоапаратите е така, обаче светне ли става ден, не като с разните му крушцици...
[quote=glowndark ]
Прав си. Търся телефон, GPS, фотоапарат и таблет в едно :) Много точно казано....
[quote/]
Е като го намериш сподели и с мен и аз може да си закупя нещо такова :)