Избор на таблет за интернет и електрони книги
Здравейте,реших да си купя таблет за интернет и книги,да не е много скъп.Гледах тези 2 модела http://tablet-pc.pazaruvaj.com/prest...074-p50849369/ http://www.technomarket.bg/products/...d74c-4gb-black та изкам да ви попитам кои да избера. Не ми трябва за някакви сложни програми,а само за книги и интернет.
Re:Избор на таблет за интернет и електрони книги
Цитат:
Първоначално публикувано от borkokn
От тези двата - този от Техномаркета, въпреки че е куче марка, то Андроид'а ще върви по-добре, както и browse'a, а Presitigio, както и горния от продавалника - не ти ги препоръчвам.. главно заради резистивния дисплей - при тази технология трябва да натискаш екрана, а не да го докосваш.
Това е най-доброто за посочените от теб неща (а и не само) http://www.amazon.com/dp/B0051VVOB2/ref=sa_menu_kdpo3, ако имаш някой познат в чужбина да ти го изпрати ще е най-добре
Лошото е,че нямам познати в чужбина,ако имах работата е ясна.Може ли да ми кажеш колко ще излезе доставката от там или от http://www.amazon.co.uk/
Не повече от 10-15 паунда. Ако искаш започни поръчката и преди да потвърдиш накрая трябва да ти изпише цялата сума, и ако ти хареса поръчвай.
Kindle Fire'a го няма в Европа, поне не и в Amazon'а. Ако поръчката е от страна от ЕС, то няма да имаш налози и т.н. от митници и прочие. Аз лично съм хем "за", хем "против Kindle'a, да, за 300лв. си струва, ако ти го донесат на ръка от USA, но няма микрофон, няма и sd слот за памет, но е добро устройстовото де. Трябва да си малко на "ти" с Андроид (с четене лесно става), за да му инсталираш нов софтуер, че доколкото знам този на Amazon'а си е направен специално за техния online магазин и не съм сигурен дали има google play/market/. Aз бих взел Nook Tablet 8GB пак за същите пари (става въпрос, ако имаш възможност за USA).
Но иначе от БГ... за 300лв. някой китаец, ако не ти се занимава от китайски сайтове - продават из сайтовете, гледай да е capacitive екранът, multitouch, да е 1Ghz CPUто и поне 512MB RAM, за да не се изнервяш при самото му боравене.
Мерси за отговорите но явно трябват още малко пари или да си взема нещо на изплащане за да е качествено.Нямам възможност от USA
Вторият, посочен от теб, за парите си заслужава, а и има и гаранция, което е голям + спрямо покупката на някой китаец от обяви из нета. Лично аз бих го взел за тези пари.
Цитат:
Първоначално публикувано от SeeKnDestroY
Вторият, посочен от теб, за парите си заслужава, а и има и гаранция, което е голям + спрямо покупката на някой китаец от обяви из нета. Лично аз бих го взел за тези пари.
MPMAN си е производно на Нео и като знам там качеството ,че няма да е по различно от на всеки китаец ,а гаранцията към техномаркет не значи,че няма да имаш разправии с тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от SeeKnDestroY
Kindle Fire'a го няма в Европа, поне не и в Amazon'а.
Amazon Kindle Fire - 174 паунда, item location - Dartford, Kent, United Kingdom - цък
Не е като да го няма в Европа :)
Друг е въпросът за цената...
Става въпрос, че го няма официално, все пак е на Amazon, а те не са го пуснали в Европа, а че някой го вкарва е ясно... то и в БГ го има из магазини :rolleyes: :] Пък и ако се дават 200$ в USA - по-добре на Nook таблет'а.
За производното на Нео е така, за гаранция също, но за 200лв. не е много за характеристиките му. По-добре е от покупката на китаец.
Аз съм убеден,че Нео-то е китаец:) Това имах в предвид.