-
Отговор: Таблети / FAQ - избор, съвети, мнения
Здравейте!
Насочил съм се към този модел таблет http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AD-ME173X-BLUE
но в един форум прочетох,че някои,които са си го закупили имат проблем при разпознаването на карта памет.Като казват,че този проблем се срещал в първата партида,която е разпространена в България.Някой знае ли нещо по този въпрос?
Може и да ми препоръчате в ценовия диапазон до 300 лв.Таблетът ще се използва за интернет,филми,музика и може би за игри,ей така за разнообразие...
-
Все ще намериш една карта и тествай конкретната бройка. Таблетчето е хубаво.
-
Мисля да го поръчам онлайн,но не зная куриерът дали ще ми позволи да го отворя и да изпробвам картата памет преди да го платя.
-
Имаш право да видиш уреда дали няма транспортни дефекти и дали работи, ако позволява уреда, преди да подпишеш и платиш. Като правиш поръчката, повтори на оператора, като ти се обади за потвърждение, че изрично искаш да тестваш, при доставка!
-
-
Наясно ли си, че този модел няма 3G?
-
Да,зная,че няма 3G и затова казах,че приемам и други предложения в диапазона до 300лв.
-
То 3G хубаво , ама те обвързва с оператор , освен ако не си купиш таблета от тях . Иначе рискуваш едни пари за 3G модема , който може и да не тръгне на таблета .
Иначе за 300 лв има доста китайчета , с екстри .
-
И все пак китайчета с екстри или това към,което съм се насочил?
Малко тъп въпрос,но как става онлайн пазаруването от Мост-а,защото този Асус там е на 250лв.
MOST Computers
-
Май ще ти трябва регистрация или от някой техен дилър . И дали тази цена е ДДС ?
-
Точно това и аз се замислих за ДДС,най-добре е да им се обадя и да говоря с тях.
...днес е почивен ден и никой не вдига,но както и да е...поръчах Асус-а от Технополис с надеждата,че първата партида вече се е изчерпала.Като го получа ще пиша.
-
Някой знае ли как се кракват(crack) платените програми от google play.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
k1kkk
Някой знае ли как се кракват(crack) платените програми от google play.
намираш онлайн вече излекуваните версии... ако има :)
-
Благодаря. Таблета е foxsky t33. Ако някой има впечатления от този модел или съвети за по добра употреба да казва.
-
Здравейте, може ли някой да ми даде мнение за таблет Asus memo pad me172v? :)