Здравейте. Наскоро купих на дъщерята лаптоп Ноутбук ACER AS5750ZG-B964G50MN - Търговска верига "Зора". В магазина ми казаха, че за да се запази батерията за по-дълго време не трябва зарядното да е включено постоянно в лаптопа. Един приятел ми казва, че може зарядното да е включено постоянно и няма никакъв проблем за батерията. Моля, дайте съвет. Благодаря на всички отговорили.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от stenly
 Първоначално публикувано от stenly 
 В един идеален свят трябва да е така, само, че реалноста е друга. Не те знам с какво се занимаваш (не, че и ме вълнува) ама ти въобще батерия за лаптоп отварял ли си ? Няма да те питам дали си сменял елементи и дали си чел в нета що след смяна на елементите батерията продължава да казва, че е за смяна. Или след като флашнеш памета на батерията как става така, че батерия тръгва и даже работи....
 В един идеален свят трябва да е така, само, че реалноста е друга. Не те знам с какво се занимаваш (не, че и ме вълнува) ама ти въобще батерия за лаптоп отварял ли си ? Няма да те питам дали си сменял елементи и дали си чел в нета що след смяна на елементите батерията продължава да казва, че е за смяна. Или след като флашнеш памета на батерията как става така, че батерия тръгва и даже работи....