В Технополис вече предлагат дългоочаквания Nexus 7 на малко височка цена 500 лв в US- 250$.Да ли си заслужава?Някои има ли впечатления от таблета
В Технополис вече предлагат дългоочаквания Nexus 7 на малко височка цена 500 лв в US- 250$.Да ли си заслужава?Някои има ли впечатления от таблета
Чуден е като желязо. 4 ядра, гигабайт ддр3 памет. Но се чува , че до края на годината ще излязат още два таблета , един 99 доларов и един който ще е обновена версия на седмицата.
Значи да не бързаме с покупките...щом ще има нещо ново.А на старото може да му падне цената
Напротив - с този начин на мислене никога няма да си купиш никаква хубава техника.
Таблетът е добър, цената му е отлична - отивай и купувай.
Преди 2 години си купих сигурно първия Android таблет в България - Galaxy tab. И до ден днешен си го ползвам с кеф и не съжалявам и за левче от онези 1300, които дадох за да мога да го имам тогава, а не след 3 месеца, когато цената му стана 800лв.
Та... съветът ми е - не гледай винаги как да изтискаш всичко от една сделка, остави и малко място за удоволствие в нея.
Аз също съм загледал Нексус-а - мисля,че не е никак лош като съотношение цена/качество - още повече е правен от Асус.
Като недостатък отбелязвам липсата на HDMI и USB.
За тези пари не може да се иска много. Таблета е страхотен, бърз хардуер и най-важното Nexus. Което значи,че първи ще получава бъдещите ъпдейти и няма нищо излишно като софтуер. Малко малоумна ми се струва идеята на Гугъл , щом екрана не е 10 инча да не фигурира интерфейса за таблет (TabletUI) който е много по-удачен а да си стои телефонният (или поне някакъв хибрит който прилича на него). В момента актуалната версия на фирмуера е 4.1.2 (докато някои таблети и телефони още се молят за ICS ъпдейт). И най-благата от всички благини е 4 (по-скоро 5) ядрена Тегра 3 (в компект с 12 ядрено GPU). Според мен HDMI на таблет си е ненужна екстра, особенно при наличието на DLNA. А колкото до USB, вече се продава microUSBtoUSB преходник с който нещата от към storage на Nexus 7 вече не изглеждат толкова черни.
Този пост е редактиран от stenly; 17-10-12 в 00:06.