Отговор: Diva Android GPS 7
Според мен, всички подобни брандирани джаджи са за 2 типа хора.
- Първият - имат желание да се ровят, да разберат кой е модела в действителност. (В случая според мен това е 1:1 с Privileg MID-7D, за който има повечко информация). Оттам нататък са склонни да рискуват, префлашват и да поемат риска да убият таблето GPS-а и да трябва да го носят на сервиз.
- Вторият, според мен по-разумният го купува и ползва, като си дава сметка, че това е евтина джаджа и колкото работи, толкова....
В крайна сметка... има гаранция. 2 години ще ти върши работа. GPS-а е стандартно устройство, не виждам откъде може да изникне проблем ако го ползваш като такъв и не човъркаш много, много по него.
Така че, защо не?
Благодаря!
Интересува ме конкретно дали мога да кача други карти за навигация, в случай, че вградените не ми допаднат?
А и цената е примамлива спрямо Privileg, за който почти всичко се плаща допълнително - карта и аксесоари. Освен, ако нещо не съм разбрал състава на комплекта в МЕТРО.
Това е Android... всичко можеш да качиш. И нов софтуер, и карти...
ПС - Правя уточнение, че говоря леко неподготвен и по принцип, а не за конкретното устройство. Но се съмнявам да са сложили във фирмуера спирачки за инсталация на нови приложения.
Миналата година купих за подарък модел Diva 5011FM и му сложих IGO Primo 2.0 Работи си без проблемно при човека на ,който го подарих.Тествах го преди това и не забелязах проблеми инсталирах му и Сиджик дори за проба.Така,че не виждам проблем да сложиш и на това чудо.Аз се спрях на този модел понеже гаранцията е към наша фирма и няма да се разправям с китайци,ако се наложи.Друг е въпроса ,че 7инчов екран би отвличал вниманието на шофьора от пътя. Според мен за навигация е по удачен размер до 5 инча максимум.
ПП Сега се сетих ,че Дива-та с която си играх бе с win се 6.0 а тази за която питаш е с андроид.Но пак не би трябвало да е проблем стига да си намериш версия подходяща за твоята резолюция на дисплея.
Благодаря на всички за мненията!
Само да спре пороя при нас и ще отида да видя навигацията в магазина.
Относно размера на екрана - има фабрично вграждани в автомобили (Audi, Mercedes и др.), чиито дисплей е за double DIN централна конзола. Да не споменавам, че не е разположен на особено удобно място за манипулация и наблюдение.
При правилно монтиране на 7" навигация на арматурното табло не би трябвало да има проблем с видимостта. Аз не слагам нищо в колата, което може по някакъв начин да ми отвлече вниманието или да ми ограничи обзора в движение.