GPS КАПАЦИТИВЕН ТАБЛЕТ - PD20 FreeLander Tablet 7 Inch Android 4.0.3 DualCore 1.2GHz 1GB RAM 8GB
Да ви попитам какво ще кажете за този таблет , защото не съм запознат много с тях . Струва ли си парите .. основно ще го използвам за интернет ? Ако не предложете нещо за не много голяма сума .
GPS КАПАЦИТИВЕН ТАБЛЕТ - PD20 FreeLander Tablet 7 Inch Android 4.0.3 DualCore 1.2GHz 1GB RAM 8GB - 13856867 | Електроника, битова техника - Компютри, периферия - Компютри, лаптопи
Благодаря предварително :)
Отговор: GPS КАПАЦИТИВЕН ТАБЛЕТ - PD20 FreeLander Tablet 7 Inch Android 4.0.3 DualCore 1.2GHz 1GB RAM 8GB
Без да му гледам характеристиките - според мен не става.
Подобно нещо трябва да се купува оит нормален магазин с нормална гаранция.
Защото вероятността тези кучи марки да се развалят през първите 2 години според мен е над 50%. Ако си с гаранция - голяма работа, ще го сменят с нов.
Но от този скапан сайт, някакъв измислен продавач, който даже и фирма няма най-вероятно да купиш тази скапана нонейм марка... според мен не.
Отговор: GPS КАПАЦИТИВЕН ТАБЛЕТ - PD20 FreeLander Tablet 7 Inch Android 4.0.3 DualCore 1.2GHz 1GB RAM 8GB
Според мен може да се рискува, но ако епод 200 лева: FreeLander PD20 7" Great Version Dual Core GPS Tablet PC 8GB Android 4.0 1GB RAM | eBay - с безплатната доставка излиза 191 лева.Наистина не е много разумно да се купува от физическо лице, без гаранция.
В Бг има една прослойка хора който просто поръчват по интернет и след това преподават с 50-60 лв печалба.Не че имам нещо против, но да си регистрират фирма като всеки свестен търговец и да се постараят да изпълнят законовите изисквания в държавата...
Ако е само за поръчката, това всеки може да го направи и да си купи съответния продукт на по-ниска цена.Аз преди 15 месеца имах такава дилема дали да си поръчам от същият човек двусимов смартфон или да си го купя от една верига техномагазини.Избрах техноверигата-поне ще има на кого да се жаля и да си предявявам рекламацията, ако се наложи.Не че досега се е наложило де-след 2-3 изпускания на плочки от 1 метър му няма нищо :thankyou- Решил съм обаче следващият смартфон да е отново двусимов, отново китайки и този път поръчан от Амазон или ибей -поне и двата сайта имат достаъчно защита за потеребителя и са доста по-коректни от Бг търговците-поне такова ми остана убеждението при последния избор на търговец от който да си купя РАМ-а за лаптопа.В Бг сайт който ми харесваше, като им прочетох правилата, се оказа, че трябва да им пратя на имайл искането за рекламация(ако се наложи), да чакам да ми дадат номер(отново чрез имейл- тоест я дочакам Арменския поп я не...) и изобщо голяма щурокрация само и само да не ти върнат парите и да не ти признаят рекламацията.Хай-сиктир ...
Джъсти - не излиза 191лв ами +ДДС+6лв митническа. Туй ще ти дойде от китайско. Вероятността е да се скапе през първия месец-два, а не години...след 2 години ще е толкова остарял, ще така и така ще иска нов. Иди при мобилния си оператор и виж какво предлага на излащане с минимален 3G абонаментен план - чиста работа.
Защо ли тази тема ужасно много прилича на реклама? Новорегистрирал се пита за нещо и дава линк към обява?
Колега Borislav, скайпа ти случайно да не е boro_79?
http://www.tinydeal.com/freelander-pd10-7-multi-touch-android-40-8gb-tablet-pc-gps-p-57020.html
С гаранция
Връщал съм телефон, поискаха само номера на пощенската пратка и веднага изпратиха нов, без да изчакат пристигането на върнатия.
скайпът ми е fen_man_utd_97 ако искате ме добавете :) просто търся таблет за майка ми като е на работа да го използва ... главно за интернет ще се използва затова ви питам дали е добър за това или не :)
- - - Обновено - - -
Колега на баща ми , ни препоръча този форум и просто питам за мнение , защото не сме запознати с таблетите :)
Зора са пуснали една шитня (извинете академичния ми език ;) ) X-Tremer 7" 1-ядрен на 1ГХц, 4ГБ "хард", 512 рам за 139 лв
такова същото директно от китай идва на около 100 лв чисто, като разликата от въпросните 40 си струва гаранцията и липсата на чакане, така че ако няма никакви изисквания към бързодействие и обем, това е повече от приемливо. пропуснали са да напишат, че е 5-точков тъчскрийн, и че най-вероятно e mikroUSB, a не miniUSB, но това не е болка за умиране :)
в китайските пакети освен таблета и зарядното има слушалки и преходник микро към нормално USB, тук нищо не пише
забележката ми към по-малките от 8" таблети е, че виртуалната клавиатура е с прекалено малки "бутончета" за мъжки ръце (то май и за женски де ;)), така че имай предвид и едни 10-ина лева за стилус (от китай $1-$1.5 :))
FearMe, 7 инчов таблет си е доста комфортен за писане (спрямо моите разбирания).
братче, ако е просто да начаткаш какво търсиш в нета си прав, обаче за по-интензивно писане, 7-8" на мен не ми е комфортен
а и то не е само клавиатурата (която донякъде се ядва), но навигирането по страниците, табовете и т.н. е малко деликатно
измежду 7, 8 и 10 инча (разбира се) най-удобен ми идва 10, но той пък е малко големичък и тежичък... пълно щастие няма :)
с 5 и 6 инча не съм си играл по-обстойно, но там нещата отиват към усещанията на eReader, така че не бих говорил за комфорт, а за степен на компромис
Взимай на майка си една такава мотика + калъф/клавиатура за 20 левайс и пей сърце
СУПЕР ПРОМОЦИЯ 9 ИНЧА Tablet КАПАЦИТИВЕН ЕКРАН + ANDROID 4.0.4 + 8Gb + BG МЕНЮ - 13835587 | Електроника, битова техника - Компютри, периферия - Компютри, лаптопи
ако сакаш гаранция - техномаркетите имат избор на 10-на в ценовия диапазон 150-250
Цитат:
Първоначално публикувано от
Tommorow
само дето описанието бъка от простотия и неверни неща, ама нейсе... важното е да работи тетрадката, макар и да е колосална пръчка :)
ниска резолюция на голям диагонал, малко "хард" и безумно малко РАМ, 1 ядро, дето се клоквало :)), плейвал 2160р филми (отново :)) - той хем не може да ги плейва, хем сякаш може да ги събере на тези 8 гиги "хард"), само 1 камера.... ааа, и да не забравим, че Андроид отдавна има 4.1, не пише да има USB...
Тъй Тъй, всички искаме Галакси Таб и Айпад за 200лв и ако може с гаранция 3г ама няма. Затова са и тия мотики, ако случи ще му работи дълго, ако не.... да изчака проект Венера, там всеки ще може да си взима каквото иска безплатно :) Апропо преди година търсих нещо евтинко за децата, те нито ще пачват нито ще флашват - искат тюбе и феис предимно. Отивам в техномаркет за една промоциика миналата коледа по същото време за 199лв. - някаква мотика беше 10 инчова goclever . Оня там ме дръпна настрани и вика: До един месец се връщат всички, абсолютно всичко което сме продали се е върнало с дефекти, кой дисплей, кой батерия, кой не зарежда....Извади все пак един неразпечатан, натиска пауър - никой, вади зарядното, светна диода, натиска пауър - никой, извади тоя от витрината - същото. Е, благодаря съм...убеди ме викам ....съзрях тогава един viewsonic viewpad дадох 150лв повече но не съжалявам, вече година не е гъкнал - бачка непрекъснато и без проблеми - затова, който не може да отдели повече, да си вземе нещо читаво на изплащане. Ако не - мотиката си е тото, играе се на тука има тука нема и всеки си поема риска.
че е така, така е
затова, освен отвратителните компромиси, които са направени в "продавалнишкия" таблет, за да има цели 9" дисплей (орязан най-безсрамно откъм параметри), въпросният "продавалнишки" няма и гаранция, което е ОК, ако сам си си го поръчал от чужбинско, защото знаеш с какво се заемаш, съвсем друго е да го купиш тук от човек..
аз смятам, че за просто браузване без претенции за плейване на 2160 филми (:))), таблетчето от Зора, за което писах по-горе, е по-добрият избор най-вече заради гаранцията, а е и по-евтиничко :)
и последно - батерията 3800мАч в "продавалнишкия" ще захранва тези 9" по-скоро 1 час, отколкото 2 :)