Да ви попитам какво ще кажете за този таблет , защото не съм запознат много с тях . Струва ли си парите .. основно ще го използвам за интернет ? Ако не предложете нещо за не много голяма сума .
GPS КАПАЦИТИВЕН ТАБЛЕТ - PD20 FreeLander Tablet 7 Inch Android 4.0.3 DualCore 1.2GHz 1GB RAM 8GB - 13856867 | Електроника, битова техника - Компютри, периферия - Компютри, лаптопи
Благодаря предварително![]()

Решил съм обаче следващият смартфон да е отново двусимов, отново китайки и този път поръчан от Амазон или ибей -поне и двата сайта имат достаъчно защита за потеребителя и са доста по-коректни от Бг търговците-поне такова ми остана убеждението при последния избор на търговец от който да си купя РАМ-а за лаптопа.В Бг сайт който ми харесваше, като им прочетох правилата, се оказа, че трябва да им пратя на имайл искането за рекламация(ако се наложи), да чакам да ми дадат номер(отново чрез имейл- тоест я дочакам Арменския поп я не...) и изобщо голяма щурокрация само и само да не ти върнат парите и да не ти признаят рекламацията.Хай-сиктир ...
) X-Tremer 7" 1-ядрен на 1ГХц, 4ГБ "хард", 512 рам за 139 лв