Проблем с лаптоп Dell Inspiron
Здравейте,
имам лаптоп Dell Inspiron, който започна да ми прави много странни проблеми.
Първо след като го включих при зареждането на самият Windows ми се появиха едни зелени черти по екрана и Windows- а не зареди (Windows 7) . След това го изключих и включих наново, но стои само на черен екран. След това извадих батерията и го пуснах само на зарядно, включи се, поработи 5- 10 минути и екрана започна да пръщи, да играе (появиха се и едни бели и черни чертички) и компютърът изгасна.
След това го пуснах отново, зареди, поработи 15 минути и отново се рестартира.
Когато стартирам компютърът докато батерията е вътре и включа зарядното, лаптопа започва да издава едни шумове и забива (още преди да е заредил Windwos).
Към момента изглежда мога да го пусна само, ако батерията е вън или е само на батерия без зарядно и то за много кратък период да поработи.
Имам чувстовото, че проблемът идва от дисплея, много странно се получава с тези чертички които ми се появяват и рестартиранията.
Моля Ви за съдействие!
Благодаря Ви!
Поздрави,
Отговор: Проблем с лаптоп Dell Inspiron
Направо го носи в сервиз. Проблема ти хардуерен а не софтуерен, за да умуваме тук. Може да е нещо по захранването, може да е инвертор, може да е чипсет който прегрява... трябва да го види човек който разбира от тези неща и то доста....