Здравейте имам проблем с камерата на лаптопа, като я включа се вижда на обратно (С главата надолу) ако знаете как да я оправя моля кажете търсих драйвъри но не успях да намеря ако е от тях въобще. Ако може помогнете благодаря предварително.
Здравейте имам проблем с камерата на лаптопа, като я включа се вижда на обратно (С главата надолу) ако знаете как да я оправя моля кажете търсих драйвъри но не успях да намеря ако е от тях въобще. Ако може помогнете благодаря предварително.
Ако си преинсталирал и сега си със стандартен драйвер обикновено ефекта е като твоя Спасението е драйвер за камерата от сайта на Асус ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download X50Z (обикновено са няколко, виж кой ще пасне). Ако си с нормален драйвер виж някаква настройка (flip vertical) за да си обърнеш картината.
може ли да споделиш какво си правил преди да се получи този ефект - преинсталация, инсталиране на други програми или драйвери, или от само себе си стана така?
Ем така е още от както го взех преинсталирах го и викам може да се оправи ама не , а пък не мога да намеря драйвъри за камерата за този модел за windows 7 и не съм пробвал да инсталирам драйвърите.
Пробвай драйверите за Виста, много често си работят безпроблемно на 7-цата