Знам, че темата ми не е точно за този раздел, но освен да се оплача, втората ми идея е лаптопа на този индивид да не попадне при някои от колегите, а това е най-четения раздел...
1456083_613471318690657_573298158_n.jpg
Накратко, днес след сигурно повече от 10 години работа в компютърната сфера, попаднах на "клиент", според които диагностиката на лаптоп (разглобяване, тестване на компонентите един по един, сглобяване минимум 2-3 часа работа) не е услуга и не трябва да бъде заплащана!
Не съм му за 20 лв, които при него всъщност излязоха много повече, защото не знам с какъв акъл му пратих лаптопа в един от големите центрове за ремонт, като естествено аз му платих разкарването на лаптопа, и отделно му върнах парите за диагностика, "щото това не е работа, и лаптоп се сглобява за 5 минути"...
Другото, най вероятно този лаптоп скоро ще цъфне за ремонт някъде в Кърджалииския регион, така, че ако попадне на някои колега от там, според мен най-добрия вариант ще е да си го даде на "господина" и да не си губи времето и нервите с него.... Лаптопа е Compaq Presario CQ71 със сериен номер CNF0204K8T
Скоро може би ще кача и видео от камерите, за да видите за какво става въпрос. Имаше и един, дето ми обясняваше че и диагностиката на кола не се плащала. Плаща се само като ти я оправят
Ако случайно, лаптопа попадна при някои колега от тук, ще се радвам да сподели как точно е минал "диалога" с "клиента"
Възможно е лаптопа на този "човек" да попадне скоро при вас за ремонт. Всеки може да постъпи както намери за добре, но имайте едно на ум(особено ако ще му правите диагностика
Лаптопа е Compaq Presario CQ71 с сериен номер CNF0204K8T
Очаквайте скоро цялото видео с "клиента" от нашите камери!