Отговор: Булсатком на лаптоп
Има малки цифрови USB антени които се "бучат" и гледате : usb-dvb-t- само не съм много убеден дали тази малка антена ще върши работа. Можете винаги да си купите по-голяма, която обаче също не трябва да има самостоятелно захранване, или ако има такова трябва да намерите къде да го включите.
Колеги помагайте. Вчера си купих от Технополис тунер USB DVB-T DEVICE LV5TDELUXE който има диск със софтуера но не мога да го инсталирам на лаптопа.С уидолс 7 - 64ка съм.
Цитат:
Първоначално публикувано от
valiouzana
Колеги помагайте. Вчера си купих от Технополис тунер USB DVB-T DEVICE LV5TDELUXE който има диск със софтуера но не мога да го инсталирам на лаптопа.С уидолс 7 - 64ка съм.
Ти добре си си купил това, но на теб ти трябва нещо с composite in. Това което си си купил е за гледане на ефирна цифрова телевизия и едва ли ще има покритие там където си за риба. Ако ще носиш булсат окомплектовката по-добре и такова чудо което ти казах си намери и можеш да си гледаш нормално тв.
П.С. Провери го и това може да има такъв вход все пак.
П.С. http://www.downloadsource.net/176991...-tlv5t-driver/ тук има някакъв драйвер, но трябва да се сваля с повишено внимание за гадинки, качих го и тук http://dox.bg/files/dw?a=3c2f486ab4, без добавките
Благодаря ти колега аз ходя само на яз. копринка и там сигнала е добър за цифрова тв. Проблема е че немога да инсталирам диска стига до някъде и ми иска парола а в магазина ми казаха че няма проблем със инсталирането
Къде точно ти иска парола? Ако можеш сложи един скрийншот, че ме съмнява да не е на ниво ОС
Колега справих се със задачата но кажи ми какво беше това у-во за булсата че някъде затрих информацията относно у-вото.Значи ЧИНИЯ-ПРИЕМНИК-УСТР.-ЛАПТОП. но да е със ЮСБ че нямам на компа много входове
Цитат:
Първоначално публикувано от
valiouzana
Колега справих се със задачата но кажи ми какво беше това у-во за булсата че някъде затрих информацията относно у-вото.Значи ЧИНИЯ-ПРИЕМНИК-УСТР.-ЛАПТОП. но да е със ЮСБ че нямам на компа много входове
усб тунер с композитен и/или hdmi вход зависи от приемника ти.