аз преди няколко месеца реших да обърна по-специално внимание на Комодо и останах доволен дотолкова, че подмених с него верния Аваст
но за секретарки - Аваст, Комодото е прекалено сложен - иска мнението ти в разни ситуации
аз преди няколко месеца реших да обърна по-специално внимание на Комодо и останах доволен дотолкова, че подмених с него верния Аваст
но за секретарки - Аваст, Комодото е прекалено сложен - иска мнението ти в разни ситуации
Мда, Комодо не е за секретарки! Ама при подходяща настройка и за тях става.
Получих го и тъкмо инсталирах Вина и той взе, че заспа и не иска да се събуди. Утре ще пробвам да слагам някакви драйвери на Интел, дано свърши работа.
Безжичната мишка също не я намира - явно и за нея ще трябва да инсталирам нещо. За пръв път ми се случва да не намери безжична мишка..
Този пост е редактиран от busted; 25-06-14 в 00:30.
трябват драйвери за usb 3.0
сложи на интел дефинициите и така
за запсиването не мога да помогна.
Всичко тръгна. Инсталирах всички драйвери от сайта на HP за този модел и всичко върви както трябва. Лаптопа се представи добре, определено над очакванията ми. FullHD върви без да накъсва дори когато паралелно работят и други неща - като камера, браузър и антивирусна - аваст. Вин оценката е 4,1. В общи линии за интернет, скайп и филми е напълно задоволителен. Екрана е нещо от сорта на 1300 и се виждат малко пиксели, но това се очаква за тези пари.