Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията
Цитат:
Първоначално публикувано от
gurcayy
Не съм имал по-издръжливи и корави лаптопи от Леново. Нека са китайски, аз съм супер доволен от тях. За такива като теб има "расови" коне. :)
Явно не си опитал Lenovo Y series ( Yoga ) и Lenovo G
Интернет пазарите са задръстени от търсене на корпуси за тях :)
Не , не са Y. Имам два лаптопа 3000 N 200. Ако почна да разказвам какво са преживели за 5-7 години, няма да повярваш. Единственото, което правя по тях е да ги чистя през 4-6 месеца. Даже и пастата не съм им сменял. Сигурно ще надживеят сегашната ми Тошиба.
Цитат:
Mr.TECHNO
Явно не си опитал Lenovo Y series ( Yoga ) и Lenovo G
Интернет пазарите са задръстени от търсене на корпуси за тях :)
Не съм я, карам на Thinkpad, нема грижа с корпуса :)
Колега си заръча онлайн Lenovo Flex2-15 (за 1300 лева) , на документи i5 процесор , 8 гиги памет, 15" тъч скрийн батерия с 4 елемента (като на лаптоп от 500 лева) ...и с това всичко хубаво приключва. Пластмасата на това недоразумение е направена от китайски кофички за кисело мляко. Като пишеш с клавиатурата, се гънеше като хармоника. На четирите си крачетата лаптопа не можеше да стъпи ...въобще трагична изработка. Отиде да го върне и в магазина хората просто му казаха, че повечето модели които не са от висок клас имат подобни проблеми и в последно време качеството било доста занижено. Нямам идея как са с останалите модели, но този модел лаптоп не го препоръчвам на никой.
ияда и триста, абе ква е тая цена ве?! Ordinateur Portable*LENOVO Flex 2 15D
П.П.
спирам офтопика
@stenly
Начи видах го одеве, защото тоя дето съм дал е 15D а този от линка ти 15. Но с интелски процесор не го намирам, да се продава, на всякъде пише, че е изтощен продукт. Само едно ревю намерих с i3 и i5.
Цитат:
gurcayy
Имам два лаптопа 3000 N 200. Ако почна да разказвам какво са преживели за 5-7 години, няма да повярваш.
Още един доволен от N200, въпреки че модела вече е доста остарял. Как е експлоатиран само той си знае. Имам версията с Go7300 и когато го купувах се наслушах на съвети, как съм щял да го хвърля след половин година, заради картата. Купих го 2008 година, до ден днешен си работи безгрижно. От известно време се замислям за по-съвременна машина, но това чудо явно е против и просто отказва да умре.