Здравейте. Закупих в края на миналата година от Емаг - ASUS ROG STRIX G17 G713PV, AMD Ryzen™ 9 7945HX, 17,3". Имах проблем (1-ви проблем) при включване на лаптопа доста често екрана оставаше черен и Windows-а не зареждаше и трябваше да се задържи бутона за включване на лаптопа и да се изключи лаптопа, като след това като се пусне отново се оправяше. Във форума на Асус беше пълно с подобни проблеми и някой беше писал, че изключването на батерията за малко опрявял проблема. Махнах капака на лаптопа и в батерията имаше една букса, като кабела от тази букса стига до дъното, където има друга букса. Аз като пълен профан на 4 бири разлепих тази букса от дъното... (това ми е 2-рия проблем). Затворих лаптопа и го изпратих на Емаг в Румъния по гаранцията, но днес ми писаха, че отказват ремонт... разбираемо защо.. Сега чакам да видя дали ще ми предложат цена за извънгаранционен ремонт или ще търся тук в Пловдив да ми ремонтират поне буксата на батерията. Може ли някой, който разбира да погледне снимките и да сподели според него дали има шанс за ремонт на буксата, защото на първия сервиз като пратих снимките и споделиха, че някои от площадките за запояване на дънната платка направо са скъсани. Има ли шанс според вас, направо умирам от яд, че сам си го направих това..