Отговор: Въпрос за vivo x200
Хвърли поглед на VIVO 200x pro. С 200mp Цайс обектив.
Последно когато гледах такива телефони беше един моторола с 100мп камера и чип и на практика му трябваше около 2-3 секунди да обработи снимката - имаше някакво забавяне и в ревютата си го казваха.
А моят съвет е когато купиш нов телефон 3-4 пъти да заредиш догоре, след което да включиш запазване на батерията и да зарежда до 80%, а ако не ти стига си носи пауър банк и зареждай от него. Другата възможност е ако имаш достъп до ел.мрежата и се намира около 20 минути време през деня в което да не ползваш телефона да го включваш да се зарежда през това време.Не зная дали е влязла в сила, но има нов регламент на ЕС с който се задължават производителите на мобилни телефони да предлагат за продажба само телефони със сменяеми батерии. Така че провери дали телефона е такъв и купувай - когато батерията сдипли -->купуваш нова и сменяш.
Отговор: Въпрос за vivo x200
Супер, мерси за отзива. Аз погледнах няколко ютюб ревюта и по много показатели (най-вече камерата) е доста добър. Също така има много по-голяма батерия, което е позитив. Но за съжаление телефонът не се очаква да бъде продаван в ЕС, което значи че не е нужно да спазва регулациите за сменяеми батерии. Пък за това доколко качествена е батерията ще се разбере след поне една година. Това което ме притеснява повече е че е от китайски производител и не знам доколко мога да се доверя на хардуера и софуера да не ме наблюдават.
Съветите ти за грижа за батерията са топ. Наистина помагат да удължат живота на телефона, особено когато батериите не са сменяеми.