Резултати от 1 до 3 от общо 3

Въпрос за vivo x200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    May 2025

Въпрос за vivo x200

Някой притежава ли този телефон и има ли някакви впечатления които иска да сподели? В идните месеци искам да си купя нов телефон и се колебая между iphone и виво х200. Най-важното за мен е камерата и издържливостта на батерията. Досега най-големият проблем винаги е бил че след около 2 години батерията е толкова зле, че трябва да мъкна външна с която да си зареждам телефона.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Въпрос за vivo x200

Хвърли поглед на VIVO 200x pro. С 200mp Цайс обектив.

Последно когато гледах такива телефони беше един моторола с 100мп камера и чип и на практика му трябваше около 2-3 секунди да обработи снимката - имаше някакво забавяне и в ревютата си го казваха.

А моят съвет е когато купиш нов телефон 3-4 пъти да заредиш догоре, след което да включиш запазване на батерията и да зарежда до 80%, а ако не ти стига си носи пауър банк и зареждай от него. Другата възможност е ако имаш достъп до ел.мрежата и се намира около 20 минути време през деня в което да не ползваш телефона да го включваш да се зарежда през това време.Не зная дали е влязла в сила, но има нов регламент на ЕС с който се задължават производителите на мобилни телефони да предлагат за продажба само телефони със сменяеми батерии. Така че провери дали телефона е такъв и купувай - когато батерията сдипли -->купуваш нова и сменяш.

4. Novice
    Тук е от
    May 2025

Отговор: Въпрос за vivo x200

Супер, мерси за отзива. Аз погледнах няколко ютюб ревюта и по много показатели (най-вече камерата) е доста добър. Също така има много по-голяма батерия, което е позитив. Но за съжаление телефонът не се очаква да бъде продаван в ЕС, което значи че не е нужно да спазва регулациите за сменяеми батерии. Пък за това доколко качествена е батерията ще се разбере след поне една година. Това което ме притеснява повече е че е от китайски производител и не знам доколко мога да се доверя на хардуера и софуера да не ме наблюдават.

Съветите ти за грижа за батерията са топ. Наистина помагат да удължат живота на телефона, особено когато батериите не са сменяеми.
    Този пост е редактиран от spell; 12-05-25 в 11:46.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам лаптоп TOSHIBA SATELLITE X200 21K
    От Kalinov във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 13-04-13, 21:36
  2. Отговори: 1
    Последно: 15-10-12, 07:51
  3. Продавам ThinkPad x200 - C2D P8600, 32GB SSD
    От Chris__ във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 30-06-12, 00:18
  4. Продавам: ThinkPad X200 Tablet
    От georgi.dunchev във форум Приключили продажби
    Последно: 12-07-11, 16:16
  5. Продавам Radeon X800 VIVO @ X850XT PE VIVO и други
    От Progressor във форум Продава
    Последно: 10-12-06, 17:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе