Резултати от 1 до 7 от общо 7

kak da ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    33
    #1

    kak da ?

    zdr vseki



    zna4i ot v4era imam intrnrt - po lan mi se puska u ofico, no predi tova e imalo kabelen net i modem i ruter kam nego



    ta v4era dodha horata i pusnaha neta, ama az iskam na poveke ot 1 kom da go pusna neta, ta edin priqtel kaza, 4e mojelo tqzi ruter da raboti kato hub, ama ne razbir, ta ako kajete kak da stane - kaz nekvi mek adresi, o6te nekvi raboti ta rutera e lincsis - sin na cvet - ima 5 porta ima i etiket za mac adresa ima i disk nekakuv i faktura kakvo da pavq pomagaite, 4e e spe6no

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #2

    kak da ?

    [:D]

    Ползвай кирилица.

    По принцип не би следвало нкой да отговори на неразбраната ти молба, при това написана на латиница, но ще направя изключение. Само ти казвам: даже и компютърът да няма кирилица при отваряне на нов прозорец за писане има бутонче за избор (KREDOR) от където можеш да сменяш и да ползваш и фонетична и машинописна кирилица.

    Ако искаш да споделяш интернет, препоръчвам ти първо върви и говори с доставчика ти, дали е допустимо да се ползва интернета от компютъра ти и на другите компютри. Имай предвид, може да има някои ограничения, ако например ти са разрешени 6-7 сесии или скоростта ти е 10к е почти безсмислено да споделяш интернет между много компютри.

    Не знам какви ти ги е говорил твоят приятел но изглеждат много несвързани, и ако правилно пресъздаваш думите му, нямат нищо общо с действителността. Рутера ставал хъб... За да пуснеш нет на другите компютри, трябва компютрите да са в една мрежа. Ако не са, е необходимо да ги свържеш с хъб или суич. След това ти е необходима програма за споделяне на интернет, която да инсталираш на компютъра със нета. Програмата се казва proxy. Примерно cproxy или ccproxy Инсталираш я, стартираш я, въвеждаш ip адресите на тези, с които споделяш интернет, задаваш номер на порт (най - добре един и същ) за най - използваните протоколи, след това отиваш на компютрите - клиенти и от internet explorer - connections - lan settings им задаваш да използват прокси адрес, като адресът е IP-то на компютъра с интернета. Задаваш им и порта, който си настроил за услугата(може да си настроил портове - отделен за всяка услуга) и после трябва само твоят компютър да е в мрежата с включено прокси и да ти е включен интернета. Като си отворят експлорера се свързват с теб и оттам към интернет. Това е.

    Но абсолютно сигурно щом решиш ти да доставяш на други компютри интернет ти трябва хубава неограничена връзка, минимални познания и компютъра и интернета да ги държиш включени през цялото време. Иначе няма смисъл.

  4. Gadget
    Guest
    #3

    kak da ?

    Това, което пише по-горе сигурно ти е крайно непонятно и затова намери някой познат или плати на някой да ти разхвърля интернета. Този Linksys e добър и някой трябва да го пусне в действие. Тук може да ти се помогне, ако разбираш нещо, правиш го, но не тръгва. Така от нулата няма кой да ти обяснява какво да правиш, защото ще отнеме 2-3 часа писане и обяснения Sorry... а и както ти казва D3BEPP - пиши на кирилица

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    33
    #4

    kak da ?

    това ерутер един френд каза че мога да ползвам като хъб та понеже се поесводомих иказаха че се логвам по мак адрес и узърням та как де се смени макадреса питам

  6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    33
    #5

    kak da ?

    ни сам прекапвач искам да пусна ина другите компи в офисо интернет казаха иза две ланкарти ама аз ли да ги купувам

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    33
    #6

    kak da ?

    и кажете какда си тура картинка и текст под ника тада сам като вас

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #7

    kak da ?

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">и кажете какда си тура картинка и текст под ника тада сам като вас



    <div align="right">Originally posted by MAPBuH*-*04/07/2004*:* 0119</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    <font color="blue">//offtopic</font id="blue">

    Виждам, че си приел съвета на Дзвер за кирилицата и това е радващо. Няколко съвета и от мен, за да навлезеш в техниките на форума.

    1. Прочети много внимателно правилата на форума и FAQ. Там са обяснени основните хватки за обработка и "разкрасяване" на постовете.

    2. За да си направиш аватар и да ти се появи прочети следните теми:

    http://www.setcom.bg/news/forum/topi...hTerms=,avatar

    http://www.setcom.bg/news/forum/topi...hTerms=,avatar

    3. Не пиши няколко последователни поста. Използвай функцията "Edit". За да си сигурен в резултата и да оправиш допуснатите грешки преди "Post New Reply" бутона ползвай винаги "Preview".

    За упражнение можеш да се опиташ да редактираш последните си три поста като ги обединиш в един. За целта най-лесно е предварително да копираш съдържанието им в Notepad, да го редактираш там и готовия текст да върнеш с "Copy" и "Paste" на мястото на текста в първия пост, който предварително си извикал за "Edit". Когато всичко е готово постваш и ако всичко е наред с него изтриваш другите два.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе