zdraveite .. iskam da vi popitam nqkoi vzemal li e ot tezi ustroistva na SURECOM 108Mbps Access Point, EP-9600-GP .. i testval li gi e?
stavat li za ne6to i dali naistina vdigat realno nad 54 Mbps
zdraveite .. iskam da vi popitam nqkoi vzemal li e ot tezi ustroistva na SURECOM 108Mbps Access Point, EP-9600-GP .. i testval li gi e?
stavat li za ne6to i dali naistina vdigat realno nad 54 Mbps
Добре дошъл във форума
За предпочитане е да пишеш на кирилица
По твоя въпрос - може но трябва да имаш ъпгрейд софтуер за да дигнеш над 54 к , както и лана да приема над 54
протокола за 802.11G - ( не 802.11g - трябва дае голямо G )
щом е за предпочитане ще го напиша така ...
значи 54к нищо не е
говориме за 54 Mbps - или до 100Mbps
до сега единствено Линксис направиха нещо което да се доближи до тази скорост 54 Mbps затова въпроса ми беше дали някой го е пробвал и става ли за нещо това устройство на SURECOM или не.
Мерси
Оптимист
Ти дори 54Mbps с wireless постигал ли си ? Питам за реален трансфер ...
Има у-ва за такъв трансфер, но цената е в пъти по-висока !
За справка:
http://www.videomaxavs.com/bg/store/...?idCategory=23
Tи ако на Сашо Чолаков му се връзваш на цените... Колкото до въпросните шурекоми, те са 54 мб фул дуплекс. И на кратки растояния могат и да ги закрепят... евентуално...
Surecom SUX (или поне по моя скромна преценка)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Tи ако на Сашо Чолаков му се връзваш на цените... Колкото до въпросните шурекоми, те са 54 мб фул дуплекс. И на кратки растояния могат и да ги закрепят... евентуално...
<div align="right">Originally posted by fori*-*18/09/2004*:* 2149</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Фори, не му се връзвам на цените обявени на сайта (понеже пазарувам на по-тънки). Посочи ми свестни wirelessi на прилична цена, независимо дали са на 2,4GHz или наd 5GHz .
Surecom 54Mbps full duplex ?? Това да го видя - няма да го повярвам !! Искаш да ми кажеш, че мога постигна download поне 20Mbps и в същото време да имам и толкова upload ???
Между другото и при "Лада" 1500 скоростомера е разграфен до 180км/ч, но опитай да вдигнеш толкова [].
Да не говорим, че като започне да прекарва малко повече трафик и пинга литва нагоре ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Surecom SUX (или поне по моя скромна преценка)
<div align="right">Originally posted by Nedko - 19/09/2004 : 01:05:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми мнението ти явно е грешно. В някои случаи бачкат доста по-добре от SMC например. Примерно в центъра на София в голямата кочина.
Rabotyat prekrasno, az v momenta sum na 54G i skorrostta e super, durgoto deto go spomenava6 se vodi Super G i raboti dobre do 50 M v ku6ti i do 150 navun ...