Искам да направя сървър за уеб хостинг - повече от един сайт. Някой може ли да ми даде начални насоки или линкове към литература по въпроса. Целта ми осъществима ли е под "Прозорец" платформа?
Искам да направя сървър за уеб хостинг - повече от един сайт. Някой може ли да ми даде начални насоки или линкове към литература по въпроса. Целта ми осъществима ли е под "Прозорец" платформа?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам да направя сървър за уеб хостинг - повече от един сайт. Някой може ли да ми даде начални насоки или линкове към литература по въпроса. Целта ми осъществима ли е под "Прозорец" платформа?
<div align="right">Originally posted by smahnat - 02/02/2005 : 23:50:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Да, осъществима е по Windows, но нещата са малко по-сложни отколкото ги мислиш.
http://www.hotscripts.com/Web_Hosting/index.html
чети тук.
Можеш да пуснеш едно търсене за apache във всички категории, от излязлите резултати ти препоръчвам някой от пакетите wamp или apache2triad. Не зная точно какви са твоите нужди, но предполагам там ще се ориентираш съобразно с предлагането.
10x на всички, вече имам инсталирано апачи и чета докуметацията му.
...и като добавка към това, което ти е писал ru_boy - щом искаш да хостваш няколко сайта, прочети по-специално секцията "Виртуални сървъри".
пробвай HOSTING CONTROLLER, тва е леко платена версия на една програма за уеб хостинг услуги под уиндоус сървър, поддържа по няколко вида уеб, фтп и мейл сървъри. прави си само виртуални акаунти, определя квоти и т.н.