<font color="blue">Здравейте чувал сам че може да се преинсталират всички компютри наведнъж говорим за един и същ хардуер мисля че се постига с нортън гост но не сам сигурен ако някой знае да обясни по подробно </font id="blue">
<font color="blue">Здравейте чувал сам че може да се преинсталират всички компютри наведнъж говорим за един и същ хардуер мисля че се постига с нортън гост но не сам сигурен ако някой знае да обясни по подробно </font id="blue">
1. Смяташ ли, че като го напишеш в <font color="blue">синьо</font id="blue"> ще е по-четливо?
2. Има един бутон "Search" горе и леко вдясно...обръщай му внимание от време на време.
3. http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18148
acronis true image, norton ghost, powerquest drive image, имаше и някакви други.
инсталираш на едно. Правиш имидж на харда, качваш имиджа на останалите пц-та. С първата програма става и през мрежа, нортън също мисля че може
ХаМаВ пропускаш момента, че Windows притежава една работа, която се нарича Security Identifier. За заобикаляне на проблема има инструмент, предоставен любезно от Microsoft и обяснен напълно в темата, която съм посочил в предишното си мнение!
Когато съм заредил страницата твоя отговор още го нямаше. Иначе нямаше да си правя труда да отговарям.