Password sharing for WinXP
Napravili sme si mreja v kvartala , obache povecheto sme na Windows XP i ne moga da mu slojq parola , a ako sharna nqkoi film za moi aver i toi mi kaje che e svarshil spiram sharinga i mi pishe siguren li si che iskash da otrejesh dostapa na 6 usera. Shte sam blagodaren , ako nqkoi mi kaje moje li da se slaga parola i kak , ako ne ima li programa. Qsno mi e che s ICQ moje da si prashtame filove localno , no nie iskame da sharvame mnogo raboti.
Пич,има един пакет инструменти ,наречени Administrative tools,вградени в ХП,можеш да ги изкараш на Старт менюто,в неговите опции го има,само че не са пуснати по дефалт.Ми отиди в сетингите на Старт менюто и ги включи!!
Имаш безброй много групови политики,както и секюрити настройки,дори можеш да дадеш на някой приятел достъп до ПС-то ти само за 30 секунди примерно в определен от теб ден след 2 години да кажем:-),както и да пуснеш необх.вюъри,с които ще имаш инфо за това кой,как,защо и като какъв и по кое време е влязъл при теб,за колко време ,какви поразии е направил и тнт.
Как точно се борави с тия инструменти е най добре да прочетеш!!Книжките могат да се намерят в ел.вид навсякъде в нета.
Tova deto te posavetva Dpetrov e viarno samo che ima i po lesen nachin za da shervash samo za edin chovek..
pravish mu acaunt na tvoita mashina i sled tova shervash hdd...
kato toi se logne s nego shte ima dostup do diska ...
mejdu drugoto sloji guest acaunta na off ako iskash drugite na da ne ti vijdat sheringite...
http://www.rootbg.com
Neshto drugo dopulnitelno, ako iskash imash dostup do poveche nastroiki, za razlichni potrebiteli i taka natatuk, izberi vuv Folder options/View - Use simple file sharing da e disabled. Taka shte imash dostup do dopulnitelni nastroiki sled kato pusnesh properties na niakoi folder. Imash security permissions by user i t.n. Vseki user moje da si ima sobstvena parola.
Eto i screenshot:
http://www.kliniki-nedialkov.com/kok.../Clipboard.gif
Blagodarq vi. Opravihme se s vasha pomosht :)