Съвет,
ако от Интех ти искат още 20лв, просто си вземи акаунт от втори провайдер, хем ше правиш "резервиране" на мрежата хем ше възпиташ светилото на търговията в Интех !
Съвет,
ако от Интех ти искат още 20лв, просто си вземи акаунт от втори провайдер, хем ше правиш "резервиране" на мрежата хем ше възпиташ светилото на търговията в Интех !
Пичове дайте нещо конкретно:
Че ИНТЕХ може да не ползвам вече ОК, но има хора , които са успяли да share-нат 2 машини.
Точно към тях е въпроса ми:
Дори и на автоматично IP не става. 100% проблема е в мен, но къде точно.
Дали някой ще се ангажира да обясни стъпка по стъпка какво точно трябва да се направи?
Наистина ще е доста полезна статия.
п.п. А в Младост има поне 10 доставчика, избрал съм интех, защото преди години нямаше други.
Това прочетох в документацията на този рутер RT042-ug-50323NC...
MAC Clone. Some ISPs require that you register a MAC address. This feature “clones” your network adapter's
MAC address onto the Router, and prevents you from having to call your ISP to change the registered MAC
address to the Router's MAC address.
Не знам дали ти върши работа, но в тази посока трябва да се търси !
Оффф.... Как ми писна тази тема. Отговарям с две думи: условието изрично написано в договора е - един акаун важи за един потребител и един компютър. Ако имаш 3 компютъра в къщи проблема си е твой. Защото примерно тези 3 компютъра може да са във съседа в ляво и в съседа в дясно, примерно. Ако си плащаш трафик - няма проблеми, ако ще интернет клуб си връзвай, ако ще цяла София.Първоначално публикувано от d256h
Не
MAC Clone. Some ISPs require that you register a MAC address. This feature “clones” your network adapter's
MAC address onto the Router, and prevents you from having to call your ISP to change the registered MAC
address to the Router's MAC address.
Не знам дали ти върши работа, но в тази посока трябва да се търси !Посоката на разсъждение е неправилна.
Колега нима завиждаш? И изобщо 3 последователни поста са проява на доста лош вкус.Фори, колега, кажи така ли се печели в Интех ?
Моите зависти са в друга област
Едно трябва да помниш приятелю "Не прави това което не искаш да ти правят". Ако сега си от страната на Интех и от там си печеиш хляба, то след време може да се окажеш от "другата страна" и да станеш краен клиент, а не доставчик на услуга, тогава сигурно ще ти е много приятно да те цицат балъшки без да има основание за това.
Договора си е договор и той трябва да се спазва ! Тука си прав !
Въпроса обаче е да си печелим хляба не с хитрости, а като предоставяме услуги, от които клиентите да са доволни...
Аре наздраве, че ще досадим много на останалите, всеки си изложи тезата,
АМИН !!!![]()
d256h като си купиш билет за трамвая можеш ли да си качиш и кучето в него ?
Така е и с 2-3-4-5 PC-та. Доставчика си има политика да доставя за определена сума точно определен услуга.
За 1 PC. За 2-3 и нагоре цената е друга.
Айде стига, преди година, година и нещо тука такива страсти се развихриха по тоя повод, да не се повтаряме.
@irkum - Проблема ти вече е решен, просто си правиш настройки на лаптопа, местиш кабела и си ползваш нет на него.
Пич. Ти и кучета сте двама, а аз и лаптопа сме един човек. Освен това аз си плащам за някаква скоросто но като се ползва от двата компа едновременно тя е на половината. На софийските доставчици трябва да им дойде акълав главата и да премахнат ограничението на ТТЛ-а.Първоначално публикувано от WhiteNoise
аз пък се чудя и мая как не успява .. Личо познавам доставчици в варна който ползват подобен начин за разпространение на нет в малки мрежи (офис, апартамент). Аз лично позлвам рутер - нормален (кабел)..4 портов. АДСЛ. Знам от доставчик който ползва PPPOE че не всеки рутер СТАВА... Човека си разбира от работата така че смятам че е прав...
ако не ти пускат ТТЛ провай с тунелен софт...