абе това с free proxy-тата е пълна глупост, шанса да си намериш такова и да работи повече от 1 ден е нулев...Първоначално публикувано от Vandal
абе това с free proxy-тата е пълна глупост, шанса да си намериш такова и да работи повече от 1 ден е нулев...Първоначално публикувано от Vandal
Българските прокситата дето ги дават по сайтовете за нищо не стават. Попадал съм на работещи, но стават единствено за сваляне на субтитри (за мп3 забрави).
Преди време един познат ми даде адрес на прокси, дето, мисля че беше на някакъв софийски доставчик и скоростта беше 1,5 мега. Две-три седмици свалях по 10 филма на ден и го спряха (или му смениха адреса).
Примерно може така: тоя от чужбина плаща сметката за интернет на тоя в България, оня пък му дава прокси (компчето обаче му бръмчи горе-долу 24/7). Никой не е много на кяр, никой не е много пре**ан.
"Мегалан" май най-добри скорости дават (международна изходяща):
320 Кбита - 25 лв.
480 Кбита - 40 лв.
880 Кбита - 65 лв.
Ако ще се рекламираме - Powernet.bg
60 лв - 1.2 mbps
Със сигурност реални
1,2 mbps internet?Първоначално публикувано от Zetle
Аз чета-но не му разбирам..Съгласна съм например да си плата на некой и да мога да отварям тези 3-4 сайта..
Ако ме устройва цената , и на некой му се занимава ...ок
п.с. При мен ше трябва и малко със разяснения и упътване
Имало хора със добри сърца..Свърших си работа.Имам бг сайтове, който са забранени за чужбина :Super:
Мерси
Нищо няма да кажа повече по темата* ..Първоначално публикувано от dark
Какви са тези цени и тази скорост.Моят интернет е:Първоначално публикувано от Zetle
$40-100.0 Мbps
Аха, добре
Твоята мрежа работи на 100 мегабита добре )
Е що пък не!?! Като си има човека гигабит контролер и са го вързали към такъв порт при ISP-то, какво му е?!? Може пък и със 100Мб порт, ако е в офиса му...., знае ли човек.....
е каква е дефиницията на X Mbit/s скорост на интернет-а? след досттавчика един господ знае каква щи е скороста...Първоначално публикувано от Zetle
Доставчиците в Бг наложиха един лъжлив модел - на локалните мрежи им викат Интернет, а на Интернет му казват "международен интернет".
П.П. аз си имам ДОМАШЕН интернет - прехвърлям си информация между трите диска в компютера.