здравейте, не съм много наясно с и-нет за това моля извинете ако въпросите зву4ат глупаво.
та: преди време нет-а ми беше прекъснал незнам оба4е за колко 4аса , като се прибрах от работа се обадих на достав4ика ми и от там ми диктуваха какво да правя за да възобновим връзката , но след това ми запо4наха проблемите: 1- като се опитах да се свържа със* Skype ми се появи съобщтение 4е несъм on-line а пък ас съм , 2-ро на ICQ -то ми се появи суобщение 4е HOST - NAME* ми е невалиден и да си проверя връзката (* ползвах ICQ-5) а пък в същтият момент а съм on-line 3 -то DC++ъщо неработи.И немога да свалям разни програми защото ми казва 4е несщм on-line
какво проверих: 1- пробвах да не от Firewall, не е .2-ро пробвах насртойките на връзката - не е от там.
3-то* LAN връзката ми показва 4е е о.к. , 4-то немога да PING -гвам. 5 -то накои от IP-тата са ми time out ( с динами4но* IP съм). 6-то като сканирам компа ми показва 4е имам проблем в адаптера* и IP- ми е fail като направя тест
ползвам WINDOWS XP HOME
ползвам DSL
Възможно ли е от достав4ика да са ми направили някаква забрана . аз ве4е говорих много пъти с тях но ми казаха 4е 6щом имам е-маил , отварям YAHOO,GOOGLE...те не носят отговорност защо немога да свалям или немога да ползвам SKYPE и т.н. А преди disconect-a можех да използжам вси4ко.
Живея в..USA.
предварително благодаря .