Имам Рутер Belkin high speed wireless G router whit built-in USB print server и мултифункционалното устройство е Canon MF 5750 немога да ги свържа. Някой може ли да ми помогне да разреша този проблем?
Имам Рутер Belkin high speed wireless G router whit built-in USB print server и мултифункционалното устройство е Canon MF 5750 немога да ги свържа. Някой може ли да ми помогне да разреша този проблем?
Няма да ти работи УСБ сървъра с Multifunction Device - те са предназначени за прости принтери - максимума е да го подкараш само като принтер. Пиши повече как го конфигурираш, какъв ИП му задаваш и виждаш ли го в мрежата?Първоначално публикувано от gdimitrov
Инсталирам си порт на принт сървъра от инсталационниа диск на рутера и на него му давам ай пи адреса на рутера, но проблема е като отида в настройките на рутера че ми дава че нямам вързан принтерПървоначално публикувано от dash
ОК грешка - ето как трябва да изглежда Интернет=>RtrPSrv (IP rtr=192.168.1.1,Rtr DHCP range= 192.168.1.100-192.168.1.150, IP pSRV = В dhcp range ot rtr primer = 192.168.1.115 )=>Pc NetПървоначално публикувано от gdimitrov
Трябва да зададеш Add printer=>Local Printer=>IP port=192.168.1.115 (down in drop down menu)=>Driver Prt
Molia te pusni mi telefona ti gdimitrov@dir.bg ili ICQ 348006796