Здравейте !
* Какъв софтуер да използвам за архивиране на информация и как да систематизирам наличната
как да архивирам входящата кореспонденция, която е тонове
1. Има ли система, с която да се следят метаданните (метаданните са данните за данните, тяхната локация, техния едитор, датата на създаването им, кога и кой е оперирал с тях и т.н.)
На месец бълваме приблизително по 2 гигабайта информация пада лудо писане на ДВД-та и лудо сортиране на записаното от незаписаното, което ми отнема приблизително един уикенд! Редакциите стават във вече записани папки и така всекки път се налага да ровя, като кокошка и да сравнявам!
2. Трябва да направя ФТП, където клинтите ни да могат да ни пращат файловете за обработка и т.н. Препоръчайте някоя лесна хубава ФТП програма ?
3. Работим с файлове които са по 700мб ! Файловете са навсякаде и се теглят по* 15 мин. мрежата бави !* *( Тези дни ще се вземе сървър с 5 твърди диска по 200гб със 1GB лан карти и слуичове) Мисля че така ще реша този въпрос! Но за първите 2 точки особенно точка № 1* до сега в моята скромна практика като сис админ не съм се зблъсквал ! Моля помогнете ми с малко инфо !