Досега съм ползвал LGsystems и BGmreja, но положението е трагично . Ако някой има впечатления от друг доставчик в района нека сподели. Ще съм благодарен за всякъква информация по въпроса
Досега съм ползвал LGsystems и BGmreja, но положението е трагично . Ако някой има впечатления от друг доставчик в района нека сподели. Ще съм благодарен за всякъква информация по въпроса
Без да имам впечатления, просто видях в http://lan.start.bg, че там интернет предлагат "Българска Интернет Компания (www.bicbg.net). Ако някой им е клиент, макар и в друг район, и може да каже нещо за качеството на услугата...
Да ти шерна малко мрежа За сградата пред която се засичаме ли става въпрос?
Да за тамПървоначално публикувано от КрИс
Свързах се с тях, но имали покритие на 17 крачки на изток от потъналия кораб....Първоначално публикувано от Slero
Не мога да си изтрия предното мнение, та ще пиша трето поредно
Говорих с още няколко фирми които уж се водят покриващи този район, избора ми се сведе до Sofiaonline и Comsys Ltd. Негарантираните скорости които са обявили са големи и се надявам да ги доближават, подържат статично реално IP, но не знам как са със стабилноста. Някой има ли впечатления от тези фирми?