Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

Access Point

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Access Point

Цитат Първоначално публикувано от gogocuk
    Разбирам но аз мисля , че скоростта ми бе ограничена от acces a.Поне това успях да зърна като ми настройваше у дома.
    Поне дайте съвет как мога да разбера Mac addresa на Acces Pointa.??
    А как точно разбра че ти ограничава скоростта? Не вярвам да е влязъл в меню, на което с червени букви да пише "Ограничение по скорост".
    Аз поне не знам някой безжичен рутер да има настройки за шейпване (ограничения) освен зададените му хардуерно при производството.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@Black Adder, имам предположение - вероятно доставчикът е настройвал Maximum Speed Rate параметъра (или както и да се казва в случая), който обикновено заема стойности { 1 Mbps; 2 Mbps; 5.5 Mbps; 11 Mbps }, но по известни съображения за крайни клиенти се настройва на 1 Mbps. Та вероятно това иска да опита да смени @gogocuk. Е няма да помогне.

4. Тук е от
    Jan 2007

Black Adder има доста рутери на които и с които може да се прави шейп но едва ли има доставчик който ще разчита на този вид шейп
    и за кво му е на тоя пич мака на ап то кво ще направи с него като той не знае кво е кола а иска да я кара

5. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Май всички имаме едно и също предвид - а именно че @gogocuk ако достигне до настройките на рутера/аскес пойнта от където му идва нета (за което се сещам повече от един начин) най-много да промени така нещата, че 1) да му спре интернета, 2) да си развали отношенията с интернет доставчика си. С неговите познания или поне с тези които (не) е показал най-доброто което може да постигне е да не промени нищо към по-лошо.

Момчета аз имам такова мнение, че колкото повече потребители все пак имат някакви идеи и по пътя за постигането им падат и си чупят главата - толкова по-добре. От една страна е добре за тяхната техническа грамотност, от друга страна е добре за тези които после оправят породилите се проблеми и взимат пари за това.
    Така че не им кършете ентусиазма на момчетата и момичетата които задават наглед безмислени въпроси, само заради това че за Вас всичко е от ясно по-ясно и от логично по-логично.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Io

Момчета аз имам такова мнение, че колкото повече потребители все пак имат някакви идеи и по пътя за постигането им падат и си чупят главата - толкова по-добре. От една страна е добре за тяхната техническа грамотност, от друга страна е добре за тези които после оправят породилите се проблеми и взимат пари за това.
    Така че не им кършете ентусиазма на момчетата и момичетата които задават наглед безмислени въпроси, само заради това че за Вас всичко е от ясно по-ясно и от логично по-логично.
    Това като в оня виц:
    Отива един в компютърен сервиз и пита :
    - Абе нещо СД-то ми не чете както трябва дисковете, какво мога да направя?
    - Ами отворете го и го почистете
    - Ааа, благодаря. Ама вие сте много отзивчиви, шефовете не се ли сърдят че давате безплатни съвети?
    - Никак, даже ни поощтряват, щото за почистване взимаме 5 лв, а за ремонт - 20 лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Access point с рутер Buffalo
    От diss във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 26-06-14, 10:00
  2. Access Point
    От playman във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 24-09-12, 22:29
  3. Въпрос за Access Point
    От kasovnik във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 25-09-10, 18:34
  4. Wireless lan access point
    От FOX007 във форум Мрежи
    Последно: 05-11-04, 15:18
  5. Access Point -> Repeater?
    От Stan във форум Мрежи
    Последно: 06-06-04, 11:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе