q kajete nqkakva programa s koqto da razdelqm internet-a mejdu 2 pc-ta v mreja. Primerno da se deli 50% na 50%...nesto takova. ili po to4no da mu davam na drugoto pc 50% ot vruskata i ne pove4e dori i ako az ne polzvam net-a.
q kajete nqkakva programa s koqto da razdelqm internet-a mejdu 2 pc-ta v mreja. Primerno da se deli 50% na 50%...nesto takova. ili po to4no da mu davam na drugoto pc 50% ot vruskata i ne pove4e dori i ako az ne polzvam net-a.
v foruma na hardwarebg niakoi beshe obesniaval kak da se pravi shaper s Wingate ama az ne znam kak stava.Ima oshte dva varianta:Edinia e da si s linux a drugia IP magic
Ако сте с win най-лесно е с internet connection sharing, става за 2 мин.
Напиши го в хелпа и после следваи инструкциите.
![]()
Gluposti!S internet connection sharing-a ne mogesh da dadesh na edno PC 50% ot skorostta s koito razpolagash!Pusni si go toia ICS i nakarai drugia da tegli neshto da vidish kak deli
Ha, Shape-ing za 2PC-ta, che tolko ne moje da se razberete 2ma dushi da teglite s po 1 potok... ili s raven broj potoci.. togava i s Sharing stava...
Kakwo se zanimavate s gluposti, i da si vgorchavate jivoto dopulnitelno... (oshte poveche predpolagam imate samo 2pc-ta a ne 3 nali) e tozi kojto e na servera-a moje da glutne celija potok...
<font color=blue>Memento mori</font id=blue>
CRASHOVERDRIVE Като казваш че моето са глупости, поне предложи нещо. Или е така пишеш да има пост? Знам че има и други варианти, ( Wingate primerno )но след като човека пита как да го направи, явно не е много в час, и му трябва прост и лесен начин. Но ако мислиш че е по логично да му предложа да си купи рутер, да си пусне сървер под NT , 2000AS, ILI LINUX това е нещо друго.
P.S Поразгледах постовете ти, но не разбрах от къде черпиш самочуствие да обиждаш.
Абе кво да ти кажа " НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ ".
![]()
Vijte sq samo 2PC-ta sa...ama prosto ako suseda tegli nesto, a az polzvam samo irc toi zaema po4ti cqlata vruska. I taka kogato re6a da pusna az da teglq nesto getright-a nemoje dori da zaka4i...ili puk ako probvam da otvorq nqkoq stranica za men net po4ti nqma...
Towa neshto meje da se napravi sys Wingate no neznam kak stava. Toy Hipo go izpolzvashe toz wingate ama sega nyama net i ne moje da pishe vyv foruma.
http://julmin.hit.bg
Pri mene ima sashtia problem. Nie sme 3 PC ta i e mnoo gadno.Ot polowin godina tarsia neshto no BADI SIGUREN CHE POD 98 NIAMA ili az ne sam nameril ( a tarsih mnogo ). Nai dobroto reshenie e slagate si Remote Administrator. Kat ti triawa net wlizash w mashinata na saseda i mu spirash DL, nie taka prawime. WinGate e mnoo tapa programa zabiwa i kwo li ne I NE DELI!!!. Ako wi triawa NAT ili Proxy izpolzwaite WinProxy - mnogo po stabilna no i tia ne deli. Waw edin forum sreshnah mnenieto che deleneto zawisi ot operacionnata sistema, a 98 ne go podarzalo taka che niamalo da stane. NO NAMERIH ena programka, kazwa se WinPipe, koiato deli uspeshno no pak niama crack za neia nikade. Towa e ot men zasega bye!!!
Абе нямаше ли някъде опция сам да си ограничиш трафика по tcp/ip. Но и така няма смисъл защото пък ако единия не ползва връзката другия пак ще е ограничен. Се си мисля че wingate можеше да дели трафик, а относно бъгавоста ако се намери свестем крак програмата бачка супер.
![]()
Toofi, lesno i udobno reshenie za teb.. NE POLZVAJ GETRIGHT
http://www.amazesoft.com/
(i si vzemi Flashget... i mu kaji i toj da ja polzva (a moje dori da mu kajesh da si ogranichi skorostta s neja, strashno e udobna za tvoja sluchaj)
Njama smisul prosto da se muchish s drugi gluposti..
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Nai dobroto reshenie e slagate si Remote Administrator. Kat ti triawa net wlizash w mashinata na saseda i mu spirash DL, nie taka prawime. <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Gaby, a moga li az primerno da ti vleza prez internet s remote administratora i da ti formatiram harda? Hipotetichen vupros.
Mi se si mislia che niama da stane poradi red prichini:
1. NE MI ZNAESH PAROLATA
2. Imam firewall kam internet i porta na koito raboti RadMin - a ne e razreshen ot wanka
3. dal sam prawo da se wliza samo ot IP - tata w moita LAN
4. Ot kakto wliazah w edin komp na prowidera mi, a te dori parola ne si biaha slozili, te zabraniha porta na koito se wrazwa RadMin - a.
Ako ti se probwa, she te ulesnia, kato ti kaza prowidera za da znaesh ot kade da mi skanirash IP - to, koeto ne e statichno inache i nego bih ti dal. Prowidera e interbgcom. USPEH
Kolkoto do flashGeta. Toi neshto uz ogranichawa ama ne e bash, shtoto mai niakaksi izkustweno go ogranichawa. Kato go ogranichish na 1K i go ostawish 1 chas primerno i mahnesh ogranichenieto posle, w momenta w koito natisnesh buto,a pristiga polowin megabyte a skorostta stawa 30 - 50 KB za okolo 20 secundi, => nishto ne ogranichawa, po skoro ogranichawa skorostta na pisane na faila warhu HHD - to a pristignalite paketi s realnata skorost si gi darzi w nekakaw bufer.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Mi se si mislia che niama da stane poradi red prichini:
1. NE MI ZNAESH PAROLATA
2. Imam firewall kam internet i porta na koito raboti RadMin - a ne e razreshen ot wanka
3. dal sam prawo da se wliza samo ot IP - tata w moita LAN
4. Ot kakto wliazah w edin komp na prowidera mi, a te dori parola ne si biaha slozili, te zabraniha porta na koito se wrazwa RadMin - a.
Ako ti se probwa, she te ulesnia, kato ti kaza prowidera za da znaesh ot kade da mi skanirash IP - to, koeto ne e statichno inache i nego bih ti dal. Prowidera e interbgcom. USPEH
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Tova e napulno hipotetichno ti kazah. Znachi si otvoren samo ot vutre ... znachi v edin hubav den te nemiram kude jiveesh s notebook i komplekt karfichki ti se vzruzvam kum mrejata. Podslushvam s edin naj obiknoven sniffer kakva ti e parolata, vlizam i ti iztrivam HDD.
// znachi toja metod e svurzan s dopulnitelni uslojneniq //
Inache ne znam kakvo si testval s flashget-a, az imam edin na servera kojto avtomatichno se nagajda i ako njama nikoj tegli s max-potok, kolko poveche hora ima namaljava skorostta... Az sum go testval v razlichni situacii i v mreja VURSHI RABOTA za celta...