Moze li da mi preporychate njakoj dobyr WEB server.
Редактирано от - afterburner на 17/08/2002 14:47:10
Moze li da mi preporychate njakoj dobyr WEB server.
Редактирано от - afterburner на 17/08/2002 14:47:10
Oshte nesto- Da kazem che veche sam si aktiviral njakoj web server. Kak moze da zadam tekstovo ime na ip-to na web site-a, po vyzmoznost bezplatno.
<<<----------->>>
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Bezplatno ne moje ma s/u 15$ na godina shte si go imenuvash saita kakto namerish za dobre prosto poseti linka za registracia na domain..
Za web server mojesh da polzvash IIS ili Apache v zavisimost ot tova kakva ti e OS ...
Съгласен съм с root.
Само дето Apacheto можеш да го ползваш със почти всяка ОС за която се сетиш.
goreshto preporuchvam Apache !!
za podrobnosti ako iskash se obadi
Dont think about the troubles... they will come very soon !
Za Windows IIS a za Linux - Apache.Ne e za prepory4vane kombinaciata Apache i Windows.Vse o6te e bygav porta za Windows.Moje bi sled kato go opraviat 6te stava no za sega si ostava IIS.
WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...
Ne mu go preporuchvai tolkova goreshto shtot kato sedne da go instalira pod linux i da mu kompilira podrujka za php i cgi che i niakoi drugi moduli shte go zaboli glavata da ne govorime che nastroikite sa hiliadi i da go securnesh pod linux e dosta po slojno ot IIS po windows ....
Da ne zabraviame i osnovnoto neshto ASP pod linux trudna rabota a asp-to si e gotino neshto kato poglednesh toia forum i tia deto sa n PHP kaji mi koi ti haresva poveche!!!
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
da ne govorime che nastroikite sa hiliadi i da go securnesh pod linux e dosta po slojno ot IIS po windows ....
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Че то под Win не можеш да направиш нищо повече от това да слагаш официалните поправки.
Или греша?
Za nachinaishtite web administratori edna programka - PhPTriad, instalira ednovremeno apache, php, perl, MyCQL, phpmyadmin... Programata e za win i e napulno bezplatna. Ima q v download.com. A kolkoto za domeinite predi vreme imashe edni ot vida ime.come.to ime.welcome.to i drygi koito bqha bezplatni no sega predtsva si nqmam, vse poveche namalqvat neshtata koito sa free
mai vse oshte imalo bezplatni adresi, malko izmisleni ama vse pak free http://home.v3.com/
v3, ако не броим факта, че sucks, ти дават redirect, а не host за IP-то. (В същност, от както направиха i.am платени не съм се занимавал и не съм много наясно какво предлагат, но не мисля, че са почнали да предлагат нещо различно от redirect)
BEWARE! INTEL INSIDE!
exabyte ami to momcheto prosto iskashe "tekstovo ime" na ip-to kvo znachenie ima drygoto?
Еми там точно това няма да получи. Или поне не по начина, по който би искал.
BEWARE! INTEL INSIDE!
Edited by - exabyte на 07/09/2002 12:12:33
naprotiv, poluchava "textovo ime na adresa na saita" i to bezplatno :-)