-
помощ- рутер
вчера си купих wirelees рутер MSI 54.въведох му адреса в браузера и после админ и парола ,но ми излиза следното: Web Server Error Report:
Server Error: 401 N/A
Operating System Error Nr:3997698: HTM
Access denied
/userRpm/index.htm
please mail problems to support....моля за помощ, ако някой има идея как да се свържа с рутера?
-
Re: помощ- рутер
Сигурна ли си, че паролата и името са верни? Пробвай да ресетнеш рутера... виж как се прави в упътването, трябва да има копченце някъде за целта.
-
всъщност съм в м.р., но както и да е:) пробвах с ресет за 10 сек. но пак същата работа.възможно ли е рутера да е прецакан нещо?
-
Възможно е, но е по вероятно ти да бъркаш нещо! За ресет на рутера са необходими 15 -30 секунди, 10 са малко.
-
успях :ole настроих си рутера и връзката се осъществи успешно,обаче лаптопа ми забива на някои страници /vbox/ напр., докато настолния няма никакви проблеми. ланката на лаптопа си отчита 100мб/с с кабел и 54мб/с wirelees, обаче нестава. въпроса ми е: може ли да е от уиндоуса, или пък има вирус/ макар че аваста не отчита нищо/. настройките на интернет са ми както на настолния- по подразбиране[shokiran sym]
-
Ако ползваш WEP криптиране с по-дълга парола и малко време на повторно запитване - ясно.
Опитай WPA/WPA2 и удължи времето, през което не се пита отново за аутентификация.
-
сигурно причината е била калпав рерлийз на windows,защото преинсталирах с друг и всичко си дойде на мястото :ole
-
Може да не ползвай криптирана връзка а само МАК адрес филтър. На някои рутер може да се задава филтър само за безжичната връзка.