Сигурно и с бебефон става. За микровълновите само съм чел, но нямам опит. Но телефонът вече е сигурна работа, само де се уцели правилен модел.
Преглед за печат
Сигурно и с бебефон става. За микровълновите само съм чел, но нямам опит. Но телефонът вече е сигурна работа, само де се уцели правилен модел.
Има едни машинки не ги знам как точно се казваха, ще поровя, ама като ги пуснеш в стаята наоколо всички възможни сигнали умират, няма телефони няма нищо...ако е толкова тегаво положението може нещо такова да се потърси...и вярвай ми ако няма сигнал на телефона в стаята си хептен няма да се застоява там :)
Ето няколко варианта:
Вариант 1 - изкарваш се много заразно болен,така никой няма да иска да е с теб. :yahoo:
Вариант 2 - изпреварваш събитията и си намираш съквартирант (съ.....рантка). :Drinks:
Вариант 3 - подаваш документи за израелско поданство и така веднага отпада варианта "съжителство с арабин". :2guns:
А ето извън горния контекст решението за теб
http://audibg.com/index.php?s=29f1dd...8;#entry548596
но това може да ти навлече неприятности ако другите разберат.
извинети, ама ша ва разочаровам за варианта с микрото и телефона (освен ако може би не подкараш печката на отворена вратичка :)) ). досега един път не съм забелязал да има проблеми с домашния wireless при разговор по телефона или пуснато микро, включително когато лаптопът е на 20см от въпросното микро
Еха тая тема е много весела :ole
Еeror има едни безжични камери които работят на 2.4ghz и като се включят другия wireless около камерата умира!
@FearMe
Микровълновата не смущава изцяло, а само малко, но в случая понеже е слаб сигнала може да е достатъчно.
Относно телефона - написал съм, че зависи от модела, повечето не пречат на wifi-то, но пък други действат безотказно.
абе щом трябва да е нещо на 2.4 , мислех да си купувам сендер , само дето нзн дали е на 2.4
иначе тази машина е доста добра ... но 500 лв ...
"Щото ако ще прави първоначални тестове, може да се опиташ точно тогава да влошиш сигнала."
- да
другите са доста боси технически , тъй че това не е проблем ...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7709
Изглежда същото, като онова от 500 лв.
Нищо не пише за 2.4Ghz, ще ми свърши ли работа? А и ще остане без жисием така, предполагам че мобилният му трябва..Цитат:
Първоначално публикувано от Ско
да ама само докато откаже арабина :god от стаята :))Цитат:
А и ще остане без жисием така, предполагам че мобилният му трябва..
и аз така си помислих ,но все пак ти си преценяваш.Цитат:
абе щом трябва да е нещо на 2.4 , мислех да си купувам сендер , само дето нзн дали е на 2.4
иначе тази машина е доста добра ... но 500 лв ...
според мен варианта с
е по-евтин :-memnonЦитат:
подаваш документи за израелско поданство и така веднага отпада варианта "съжителство с арабин".
ама е по - бавен ... работата се забатачи още ... дойде друг арабин с още 5 ... хелп ... поне как да симулирам на моя лаптоп отсъствие на интернет и идване в период от 30 сек напр.
Баче, тия са та харесали. интернета е само претекст :-memnon
Казах ти - минавай на сланина, онова за кравите важи за индийците, не за арабеските.
Мюсулманин ли е - бега от свинско и винско, като гявол от тамян.
Ама пък от друга страна, ако се замислиш, бая пари можеш да спечелиш :god
абе ако до утре не съм измислил нещо лепя си фолиото без да се замислям
мога ли да си купя някаква антенка с дълъг кабел до покрива ... или да пусна кабел ли ... нзн
Не може да се използва дълъг кабел за тези антени! По скоро качваш рутер (AP) на покрива и опъваш мрежовия кабел до долу!
@eror
направо те съжалявам брато.Нямаш ли копче на лаптопа за вкл./изкл. на wireless-a.Пробвай с него , когато те "нападнат" :2guns:Цитат:
хелп ... поне как да симулирам на моя лаптоп отсъствие на интернет и идване в период от 30 сек напр.
Опитай се да намериш AP-та откъдето получаваш сигнала(на някой покрив на сграда евентуално,на стена в коридор) и сложи нещо на пътя на визуалната линия ,поне малко да отрази сигнала, махни антена ако можеш.Не слагай нищо в стаята, защото то се вижда.Или пък пусни слуха ,че в стаята , намираща се през две стаи, сигнала е по добър. :-memnon