Re: Спиране Сигнала на Wireless ...
За да получиш качествена връзка си вземаш AP; Насочена антена и кабел ти си знаеш колко. Access point-а и антената ги инсталираш на покрива като естествено антената я насочваш към другата антена. Пускаш си мрежовия кабел от AP до твоята стая. От кабела които има 8-жила се използват 4 така, че по другите си пусни напрежение да захраниш AP Но да не пуснеш 220в - че ще стане напечено :)
Накратко това е!
Цитат:
Първоначално публикувано от eror
тц ... разбрали сте се пак горе долу ,
3 страници се изписа по темата, докато се сетиш да опишеш проблема човешки
м/у другото, защо махна схемата, доста ясна представа даваше за разположението.
Слушай сега арабска музика по цял ден, гледай мазната ухилена мутра на новия си съквартирант, та да ти дойде акъла и следващият път да пишеш по-ясно.
няма как да не се сетя за стария виц, който завършва с въпроса: "абе момчета, а от три пъти става ли се?" :-memnon
Ожени се бе братле ... и талибани ниц вече.
Интернет на воля.
Един виц в тази връзка.
Един бил запален рибар.
И се оженил ... ама за много грозна и дебела.
И приятелите му се шегували:
-Абе братле, много грозна тази бе, и ти не си стока, ама тази наистина "кърти миФки" човече!
А той им отговорил:
-Братлета, наистина е грозна, много, спор няма, но ... ако знаете к'ви глисти има ...
вземи си домашен любимец, например куче и го научи да му дъвче дрехите и обувките :-memnon
или пък провери първо какви животни мрази! :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Фанта, фантаааа, пак нищо не си разбрал.
е как да разбера,като не съм си дал трудът, да се втъкна в глупостите, дето сте ги писали, 70% от постовете в тая тема са непразно
дрънкане и обикаляне по периферията на въпроса.
@eror
Следващата тема, като решиш да я пуснеш, вземи по добре на морз,по лесно ще бъде за разгадаване
@Black Adder
Ако търсиш да се заяждаш,намери си по добър повод, потърси и ще намериш много лесно
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
м/у другото, защо махна схемата, доста ясна представа даваше за разположението.
то такава помощ , ми оказахте , че
Цитат:
Първоначално публикувано от lil
За да получиш качествена връзка си вземаш AP; Насочена антена и кабел ти си знаеш колко. Access point-а и антената ги инсталираш на покрива като естествено антената я насочваш към другата антена. Пускаш си мрежовия кабел от AP до твоята стая. От кабела които има 8-жила се използват 4 така, че по другите си пусни напрежение да захраниш AP Но да не пуснеш 220в - че ще стане напечено :)
Накратко това е!
Какво повече искаш да му се невиди !
Не си прехвърляй проблемите тук - пита , отговорихме ти !
Още повече ти казахме - пусни си жалба до ректората - яно управлението на общежитието им е все тая !
Довода който ще изложа е че вместо да защитят гражданите на държавата си - те толерират чужди граждани и бих споменал че това е дискриминация
@eror
Цитат:
понякога и моралната подкрепа(помощ) пак е нещо!! :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Довода който ще изложа е че вместо да защитят гражданите на държавата си - те толерират чужди граждани и бих споменал че това е дискриминация
Mr.TECHNO, май пропуснаш факта, че и арабите и eror се явяват чужди граждани в братската Германска република, даже там май обичат да толерират именно арабеските а не българите :)
Ама си представям, ако eror те послуша и спретне едно писмо до ректора, ама в същия стил в който пише тука :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от eror
Казах ти и преди, ако беше написал всичко толкова ясно, колкото в последния си обяснителен пост, щеше отдавна да си намерил (може би) решение.
Техно, погледнато извън емоциите, дискриминация е това, което искате да направи ректората.
Искате нарушаване на правата на амуджата.
И амуджата и колегата eror плащат едни и същи пари и имат еднакви права. А може и късия ръкав да плаща повече, не знам, преди беше така.
Студентското общежитие е за всички, християни, мюсулЬмани, будисти, дъновисти, адвентисти от седмия ден и т н.
Такива са правилата, поне в цивилизованите страни и в частност България.
:)
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
@Black Adder
Ако търсиш да се заяждаш,намери си по добър повод, потърси и ще намериш много лесно
fXOrange, сигурен съм, че не можеш да му напишеш нещо гадно на тоз' Black Adder
:))
Абсолютно съм съгласен но все пак да се слагат две различни религии в една стая !!!
пич, "дискриминация" е да лишиш една група от права, дадени на друга
думата, която търсиш, е "конфликт", който може да възникне от нетърпимостта между представители на две религии, като въпросният конфликт си е изцяло проблем на въпросните 2 индивида и на никого не му влиза в работата и не му е задължение да ги цивилизова и съвместява.
не виждам с какво съжителството между мюсюлманин и христянин е по-проблемно от съжителствотото на хетеросексуален и хомосексуален, ако взаимно си уважават разбиранията и не си посягат в тъмното :))
както и да е, отплеснахме се изцяло, а на другаря eror искам да кажа, че неговото желание (изяснено след 10 ченгела) си е меко казано тесногръдо, обидно и представящо го в светлина, в която не бих искал да видя себе си. ами ако той се беше оказал в стая с очевидно по-умен от него човек, който не би го искал заради неговото по-ниско интелектуално ниво? ;) такова основание би ли му се сторило оправдано? ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Абсолютно съм съгласен но все пак расова дискриминация си е да се слагат две различни религии в една стая !!!
Хм, Техно, ... расата и религията са съвсем различни неща.
Коренно различни и нямащи нищо общо помежду си.