zdraveite,
iskam da popitam dali mogat ot kabelnata da vidiat che ne edin a poveche pc-ta polzvat inet-a ? a vsastnost tiah interesuva li gi kolko pc-ta go polzvat?
blagodaria predvaritelno
zdraveite,
iskam da popitam dali mogat ot kabelnata da vidiat che ne edin a poveche pc-ta polzvat inet-a ? a vsastnost tiah interesuva li gi kolko pc-ta go polzvat?
blagodaria predvaritelno
Ami az predi vreme gi pitah tia ot kabelnite
te mi kazaha che da pravime kvo iskame
samo posle da ne reveme che interneta ni e bavan
kato sme nekolko choveka i vseki durpa.
1. По принцип вече не е 'забранено';
2. Доставчикът, ако иска и може, може да разбере дали ползваш повече машини...
поздрави,
G.
emi ima i tarikati koito uspiavat da skriat zaiavkite za purvoto PC...no tam se iska mnogo pipane
Zavisi kakvo pishe v dogovora za dostavka na internet, koito popalvash.
Ako tam e upomenato, 4e niamash pravo da preotstapvash trafika, zna4i ne moje!
Ako oba4e nishto ne e napisano po vaprosa, deistvai.
Ne viarvam da e saobrazeno s niakakv zakon deistvash v BG, 4e ne moje da imash 200 sesii oi edin IP na 200 IP adresa, ta da ti zabraniat distribuciata na trafika.
Samo 4e ti preotstapvaiki 4ast ili celia trafik po LAN, se iaviavash ve4e lokalen kabelen operator po smisala na TZ i ZS i she si nosish negativite na tova!
Prosto vnimavai kakvo podpisvash i ako ne ti iznasia, smeni operatora :-)
az prosto pitam stoto mislia da si puskam takav inet v ofisa a tam imam 3 pc-ta i da go polzvam i ot 3-te ne samo ot edinia. ne e za preprodajba ili tam drugo nesto :
Ако искат могат да разберат и всичко и нищо, зависи от играчите от двете страни, но в повечето случаи ги мързи да гледат, но има някви идиоти дето само бой ги оправя