Здравейте
Търся програма или начин за анонимно качване на файлове(ъпдейтване на сайт) през FTP.
Вече пуснах подобна тема в хардуербг но без резултат.
Казуса е следния:
Регистрирах си сайт в един безплатен хостинг който обаче няма онлайн файлов мениджер и единствената възможност да си кача сайта е през FTP.
Аз обаче не искам да ме асоциират с този сайт и за това не искам ъплоудването да стане през моето IP.
При хостинги които имат онлайн файл мениджър като hit.bg си ъпдейтвам сайтовете директно от IE или Firefox през сменено IP и нямам проблеми, но как да го направя това с FTP клиент като FileZilla така че да не може да бъде засечено че качването идва от моето IP
Парола и данни за FTP-то от хостинг сайта имам но зад тях не стои регистрация на мое име и от моето IP, как да стане и качването анонимно.
Възможно ли е използването на анонимно прокси и за FileZilla и как да направя настройките в самата програма а също и как да проверя преди да кача файловете дали действително съм си сменил IP.
PS
И нещо не толкова важно но след като отворих темата да попитам: Възможно ли е и анонимно сваляне или качване през FileZilla или друга FTP програма на файлове от шеринг сайтове като рапидшаре, хотфайл и прочие така че да не бъде засечено какво качвам или свалям и че трафика идва от моето IP.
Предварително благодаря