Преди време бяхте побликували няколко адреса, на които може да се прочете какво да си копирам на дискетата та да пусна мрежа под DOS, но не си ги спомням.Може ли някой да помогне!Благодаря!
Преди време бяхте побликували няколко адреса, на които може да се прочете какво да си копирам на дискетата та да пусна мрежа под DOS, но не си ги спомням.Може ли някой да помогне!Благодаря!
МРЕЖА!? Mрежи много? Microsoft-ka, Novell-ска, UNIX... ?
За Novell си има дос-клиент, за майкрософтската ти трябва NET.EXE, драйвер на мрежовата карта за ДОС (най-добре се разрови из microsoft.com имаше 1 или 2 дискети с целия ДОС клиент, аз съм го затрил някъде ако го намеря ще ти кажa).
За UNIX - не знам (NFS клиент за ДОС!?)[]
Microsoft-скa sorry.Ама намерих си DOS клиент благодаря все пак.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ivo Wolfen
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
[:-jump]Cheti vnimatelno, poneje shte ti spestia vreme i usilia :-)))))). Na men niamashe koj da mi napravi tazi usluga.
Za mreja po DOS ti predlagam tri varianta:
1. NovelNetwareLight1.1 ima ia v net-a, no shte se izpotish dokato ia pusnesh, vsiaka instalacia iska nomer i ako vyvedesh ednakvi niama da raboti. Osven tovaslagaj novite IPX/odi i drugite ot tezi na drajverite za mrejovata karta, a ne tezi po podrazbirane. Na site na Microsoft ima obnoven help za NWLite1.1 i toj shte ti e ot polza mnogo. Edin pyt nastroena mrejata si vyrvi idealno.
2. Instaliraj Win 3.11 workgrup, sled tova puskaj samo dosa , no nastroj komandata NET. Vij opciite s Net/? vajni sa net use i tr podobni. Mnogo e lesno i prosto. V syshtnost tova moje da stane i s dve disketi, koito sa za DOS mreja no ne im pomnia imenata ...
3. LanTastic velika za DOS mreji versia 1.x edna disketa e. Ako ia nastroish pravilno e PROZRACHNA za potrebitelia. t.e. moje niakoj da raboti s Norton Comandera na syseda s HDD-to i da nerazbere che ne e negovoto HDD. Mnogo lesno se nastrojva
[:-mouse][:-mouse][:-mouse]
Bye za sega, tova mojah da izrovia ot pametta si za Dos mrejite :-))))))[:-slug][:-slug][:-slug]