Zdravejte
Znaete li kak moje se otchita trafika na komputri v LAN, Edno PC pod WIN XP i drugite v lokalnata mreja vzemat I-net ot nego.
Blagodaria predvaritelno [:-viking]
Zdravejte
Znaete li kak moje se otchita trafika na komputri v LAN, Edno PC pod WIN XP i drugite v lokalnata mreja vzemat I-net ot nego.
Blagodaria predvaritelno [:-viking]
Control Panel>>Administrative Tools>>performance
или
Start>>Run>>perfmon.msc>>ok
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost
или
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
kolega kak ste stane tova, a moze li da se pravi ogranichenie na skorostta
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ivo70
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost
или
kolega kak ste stane tova, a moze li da se pravi ogranichenie na skorostta
Abe malko li temi imashe za tova ograni4ane na skorostta pod Win, 4e pak pitate. Mi malko search ne e izli6en.
MRTG не е ли за хардуерни рутери? поне аз така разбрах... Ама сега ще го видя пак...
Add-ваш performance object за даден NIC и си избираш съответния counter.
Можеш и Log да пуснеш да се записва.
Така само можеш да отчиташ трафика на дадената карта, но не и да го регулираш. Търси за "shaper" във форума.
добре обаче там не открих нищо което да ми дава общия трафик, а само разни bits/sec. кой counter се избира???