Резултати от 1 до 7 от общо 7

Интернет и друго място с рутер WRT54GL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Интернет и друго място с рутер WRT54GL

Здравейте всички имам рутер WRT54GL който го ползвам да достъп до нет чрез PPPoE. Преди един месец със същия рутер на друго място чрез кабела на моя доставчик можех да ползвам нет, но сега нещо не става. Защо ли се получава така, някой да има идея?

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re:Интернет и друго място с рутер WRT54GL

Цитат Първоначално публикувано от ivo75
    Здравейте всички имам рутер WRT54GL който го ползвам да достъп до нет чрез PPPoE. Преди един месец със същия рутер на друго място чрез кабела на моя доставчик можех да ползвам нет, но сега нещо не става. Защо ли се получава така, някой да има идея?
    Tози рутер е много готин, имам такъв и не бих се разделил с него за нищо на света, нищо че няма N а само G, но го флашни със DD-WRT и ще стане чудо на чудесата. Имам рутер който купих за 300 лв (Belkin N1), но не го заменям за Linsys WRT54GL за нищо на света, това е перфектна и евтина машина, която върши ЧУДЕСА!!!

4. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Tози рутер е много готин, имам такъв и не бих се разделил с него за нищо на света, нищо че няма N а само G, но го флашни със DD-WRT и ще стане чудо на чудесата. Имам рутер който купих за 300 лв (Belkin N1), но не го заменям за Linsys WRT54GL за нищо на света, това е перфектна и евтина машина, която върши ЧУДЕСА!!!
    Какво да разбирам под чудеса. Флашнах го DD-WRT v24-sp2 (07/21/09) std-special, има хиляди работи.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

примерно да си увеличиш силата на Wi-fi от 70mw без проблем съм стигал до 200mw( провабх отначало със 133 и видяш че не забива , нито грее ) , но с 1 радиатор на чипа за всеки случай
    Може от едната антена да хващаш wi-fi сигнал , и да предаваш по другата.
    Може да избираш кой изход да ти е WAN , а може и да няма WAN .
    и много други , но според мен с tomato е по-бърз рутера.

6. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Както каза по-горе ru-boy, на този рутер може да му се качи dd-wrt. Аз имам качен dd-wrt на tp-link tl-wr740N. Сложил съм го в стая 14 квадрата с външна изолация. Може ли да ми кажете какъв климатик да си сложа в съседната стая?

P.S. Изказването ми е по темата точно толкова, колкото и горните мнения.

P.P.S. А конкретно по темата - може "проблемът" да няма нищо общо с теб или рутера ти, примерно може доставчикът ти да си е преконфигурирал мрежата и да не може да ползваш нет от друго място, или поне не от това, на което си опитвал.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

и ако стикнеш да пращаш и получаваш само от едната антена диверсити чипа на който са лепнати двете антени имаше в + някакви децибели ако сигнала е получен на антената на която чака. обикновенно слуша първо на тази на която е изпратил и та така. но това беше преди доста години и обикновено чипчетата горяха при експериментите с антнки и големият + идваше когато ги отлепиш и си караш само със една антена - тогава няма смисъл да се усилва.

етг : ще оправим климатика кажи колко парички имаш...

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от ivo75
    Какво да разбирам под чудеса. Флашнах го DD-WRT v24-sp2 (07/21/09) std-special, има хиляди работи.
    Разбирай, че може повече от това което може преди да го флашнеш и поддържа всякакво конфигуриране и тънки настройки. Купуваш Лада, след флаш става Ауди с леки изгледи за Мерцедес, това ти казвам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Wi-fi рутер Linksys WRT54GL - 25 лева
    От amonev във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 24-02-15, 10:37
  2. Продавам рутер Linksys WRT54GL
    От vinse във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 04-01-13, 22:49
  3. Продавам рутер Linksys wrt54gl
    От v3s0_b0y във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-11, 02:06
  4. Продавам рутер Linksys WRT54GL
    От veselintonev във форум Приключили продажби
    Последно: 06-07-11, 21:34
  5. Рутер Linksys WRT54GL
    От lazarus18 във форум Продава
    Последно: 11-01-10, 17:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе