Най- добри настойки за TP LINK 1043 ?
Наскоро писах в форума, че ми забива леко гледането на филми от лаптопа на тв-то през рутера и доста хора ме посъветваха са сменя старият рутер на tp link онзи белият с едната антенка с tp link 1043.... взей си такъв от плесио и нестига че нямаше никаква разлика ами май стана и по зле.....рутера ми е в хола.... с другият хващах нет в стаята сеща също, но кухнята която е 2 метра по натам си остава обетована земя.... а очаквах с новият рутер за 100 лв да стане...... освен това пак ми дава едно гадно забиване пред all shares на самунг..... нз какво да правя, от 192.168.0.1 цъкнах там тикчето на speedbooster или каквото е там и изписа UP TO 450 mbps ама никаква файда...... чувствам се пре*бан с извинение....нито обхвата се увеличи, нито скоростта с телевизора..... даже по бавно зарежда от 20левовият рутер.... ако може да променя нещо в настройките кажете....
Отговор: Най- добри настойки за TP LINK 1043 ?
проблема надали е в рутера имам същия и откакто го сложих преди около 6 месеца не е забил нито веднъж и има приличен обхват ,при мене около 10 метра през 3 стени е на 60-70%
свалих най новият firmware упдейтнах го... версия v.2.1 e ако има значение..... нз НИКАКВА разлика в сравнение с старият... нито обхвата се вдигна дори и с 2-3 метра да хване и кухнята.... дали да не го сменя нз
гледането на HD през WIFI е умряла работа .. слагай кабела
Виж да не си избрал "България" в настройките - имах ги същите перипетии с тоя модел
2 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 15720Прикачен файл 15721 нещо от тези неща да променя? до сега беше на българия да... има ли значение?!
Няма, в зависимост от региона, може да пусне честота която на друго място е забранена.
Здравейте,
имам въпросния рутер и съм много доволен. Не мога да се справя обаче с връзването на външен HD чрез USB към него. Някой ще може ли подробно да ми обясни какво да направя. Рутера е този Безжичен рутер N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND - eMAG.bg